- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
kovasz
senior tag
válasz
hobizoli #3170 üzenetére
De en szoktam, meg amig atjovok itt a fekvorendorokon addig sem porgetem mar motort, csak kis gazzal megyek, mert hova? 20m-ekre? Ahol megint fekezni kell, meg elsobbseget adni, masik fekvo rendor, meg befordulni...minek? Amig ezeken atbattyogok meg keresek egy parkoloheleyet, beallok, siman visszahul, legabbis az utobbi jopar evben igy voltam bator itt kozledkedni es meg nem halt be a turbo, olajat sem toltogettem, mert nem kellett. Tempozas utan meg kibirom azt a 1-2percet az uticel kozeleben vmivel lassabban jarva. Hihetetlen, nem?
hmm szerintem neked eleg lenne egy bicikli is, esetleg egy negykereku valtozat abban nem is aznal meg
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS notebook topic
- Xbox Series X|S
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest