- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Lalikiraly: Derail Valley
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: 10 év
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
TrollBalint #214895 üzenetére
Nem apropenz elemeket cserelni, meg tenyleg felesleges. Boldi irta, hogy ugyanugy fenyezni kell.
Szerintem a vevoi oldal nagy resze is elfogadja azt, ha a kavicsossag miatt ujra volt fujva a gepteto, foleg ha van elotte-utana foto. Viszont mivel ti is palyan hasznalnatok sokat, ezert ugy hagynam egyelore, mert lehet olyan a kialakitas, hogy gyujti a kavicsokat. Ha femig lejott a festes, akkor gyari javitofestekkel vagy koromlakkal ki kell pottyozni, hogy ne kezdjen rozsdasodni.
Lokharitot mar csak azert se cserelnem, mert a muanyagon nem lehet retegvastagsagot merni, tok mindegy ezt rakod-e vissza fenyezes es esetleges javitas utan vagy egy ujat.
Karpit: ahogy Qru is irta, legalabb mar nem fog fajni annyira, ha tortenik vele valami… -
tboldi
nagyúr
válasz
TrollBalint #214895 üzenetére
Az új/másik motorháztetőt is ugyanúgy fényezni kell, nincs olyan, ami színben tökéletesen passzol egy használt autóhoz, semmivel nem lennél előrébb.
Amúgy engem a csomagtartó kárpitja zavarna a legkevésbé, egyrészt kevésszer látom, másrészt ha a rendeltetésének megfelelően használom, azaz valamit tartok, szállítok benne, előbb-utóbb úgy is lesz rajta ez-az, bármennyire is vigyázok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest