Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenko
aktív tag
válasz Sur1G #142935 üzenetére
Semmivel sem rizikósabb mint bármelyik más 11 éves autó. Ahogy írtad az előélet rendben, akkor vehető.
Esetleg lambda szondákat lehet nem árt cserélni, ha nem volt eddig ennyi km után. A motort ha normálisan használták legalább 400e km-t hiba nélkül tud.(#142936) tboy93
Igen öcsémnek 28Ci van (mert még 2000-es évjárat, utána 25-nek hívták), kellemesen megy, pályán meg alig forog. 130-140-nél 7.5-8-at eszik.[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
lenko
aktív tag
válasz juve600 #142958 üzenetére
Meg kell nézni, szerintem a km akár reális lehet, a színét hagyjuk... Különösebb extra sincs benne.
Manuális klíma nem feltétlen negatív, kevesebb a meghibásodási ráta.
A motor megbízható, egyedül még viszonylag jól el lehet közlekedni vele.
Családdal már sok előzésre ne számíts. Esetleg chip tuning nem árt, hogy alacsony fordulaton éljen jobban, így nem kell nagyon 4e felé pörgetni.[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz juve600 #142961 üzenetére
Mondjuk a 8 szelepes eleve lentebb adja a nyomatékcsúcsot 3800-nál, a 16v 4200-ával szemben.
Nem feltétlen a versenyzés miatt, fogyasztáscsökkenés miatt is. Nem biztos, hogy rossz ha pályán 130nál 8.5-8.7l helyett mondjuk 8-at enne. Hosszútávon mindenképp kifizetődő...(#142962) alázógyík
Ugyanez a motor nálam is megvolt. kb. +5%-t dobott, fogyasztás átlagban 1l-t esett, de gondolom ez mind semmi. Chip előtt stabilan óra szerint 140-el Bp. Miskolc táv M3-on 9l átlaggal történt, chip után 8-8.1l...
(#142964) SzlobiG
A válasz neked is ez.
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz juve600 #143011 üzenetére
Akkor az öregbácsi is kamu. Csak, mert ha az használta volna, akkor reális lehetett volna az ülőlap párnáján a gyűrődés ennyi km-nél. Így lehet benne simán 2x annyi is.
Szerintem még mindig jobb lenne, ha a keretet felhozod 2M-ra, vagy nézel 10-12 éves autókat 1.5-ért...Pl. Ez sem rossz. volkswagen_golf_iv_variant_1.6_sportline_mo-i_szkonyves
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz SzlobiG #143021 üzenetére
Szerintem csak félnek a km-től, pedig lehet jobban jár az ember vele, mint egy 150e-t futottal.
Ennél valószínűleg már cseréltek kuplungot féket szilenteket, így még egy időre olcsóbb is lehet a fenntartása, de akit komolyan érdekel úgyis megnézi, ott kiderül...Az accord jónak tűnik, most még be lehet vállalni ennyi km-el, ha többnyire pályán futotta, az más kérdés, hogy beletekersz akár csak 80e-t. Majd 400e-el csak nagyon nyomott áron fog elmenni.
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz tboy93 #143258 üzenetére
Nem feltétlen csak a comfort ülés a kényelmes, én jobban preferálom a gyári sok esetben recaro sport ülést.
Erősebb kanyarvételnél, vagy akár egy szimpla hegyi kanyargós úton, az nem árt, ha nem a kormányba kell kapaszkodni, ill. megfeszítve tartani magad, hogy ne ess ki az ajtón, mert az ülés semmit se tart...[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz Acheron #144033 üzenetére
Dehogynem egyszerű, csak ki kell fizetni. Elég sok 100e km alatti van kint M pakettes-ből is. 17-18e Eur-ért. Első tulajtól. Most még drága, nekem úgyis csak 3/3 és fél év múlva aktuális. Addigra mérséklődik várhatóan 12-13e-re. Vagy talán kevesebbre is...
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz BigBlackDog #144036 üzenetére
G5 2 motorral vehető:
-1.6 8v
-1.9 PdAz embereknek fáj az igazság!
-
lenko
aktív tag
válasz Acheron #144053 üzenetére
10-12 között is lehet venni jót, igaz 2005-2006 évjárat kb. 150e km-el, M pakett nélkül.
BMW 325i mit Sportpaket,Navi,PDC, sehr guter Zustand Pl. ez sem rossz, az üléseket hagyjuk...
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz BigBlackDog #144064 üzenetére
Érdekességképp itt egy összehasonlító teszt(igaz variantokkal): volkswagen_golf_variant_-_kettos_hasznaltteszt Nagyon különbség nincs köztük, viszont a G5 1.9pd se olcsó 200e alatti futással. 2M alatt nem nagyon van szép...
-
lenko
aktív tag
válasz BigBlackDog #144064 üzenetére
volkswagen_golf_v_gt_sport Nem egy fotóművész, de lehet nem rossz...
-
lenko
aktív tag
válasz Pho3bus #144151 üzenetére
Faternak volt ilyen, még ez is a frissítés előtti, ezzel a motorral nem venném, neki 1.9pd volt.
Az jobb választás. Chippelve volt neki 30e km-nél. 210e-ig nem volt semmi baja. Kuplung+2tömegű csere 100e km-nél, majd 200e-nél aztán ennyi. 2tömegűt ő ölte meg, hiába mondtam ne menjen 5.be 1500-s fordulat alatt.[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz xEon1337 #144160 üzenetére
Egy szilent csere nehogy már probléma legyen, én is kicseréltettem 50e-ért az összeset lemförderre pedig még nem kopogott csak enyhe nyekeregés volt kanyarban, és csak akkor amikor szintkülönbség volt amire kanyarodtam, megkockáztatom amíg nálam van az autó nem is kell többet cserélnem. Gyertyacsere után nekem is megadta magát egy trafó, kidobáltam mindet, új NGK került bele. A rossz kivételével többi tartaléknak maradt, ezzel se lesz soha többet gondom. Stb....
-
lenko
aktív tag
válasz kalmanchris #144170 üzenetére
Abban is volt már 2 lufi (felszereltség függő)
Lehet be se volt kötve stb.(#144169) Declare
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz xEon1337 #144173 üzenetére
Volkswagen Golf 1.6 GT Special Egy ilyenbe még ma is nyugodt szívvel tekernék bele 100e km-t. Ami nálam ~6év.
(#144179) Declare
Hétköznap is eljárkálnék vele, nekem jobban bejön, mint a G4 formára.
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz mdani01 #144183 üzenetére
Kinek mi, G4 előnye talán akinek nagyon fontos a biztonság, abban jobb.
Vagy a nagyobb kerékátmérő jobb ezekre az utakra.
Gázpedálpozíció is jobb mint G3-ban, bár tempomat elérhető a G3 ban is...
Extralista szinte ugyanaz mindkét autónál.3ajtós is ugyanolyan felszerelt lehet mint bármelyik más változat. Minden esetben legalább GT változatot kell venni(ez alatt én sem vennék semmilyen G3-at). 96-97-es évjáratot. 4 tárcsafék, 4 villanyablak, ABS, klíma, esetleg ülésfűtés, tempomat, bőrkormány is fellelhető, de ezek ritkábbak.
Egyébként ezek az extrák bőven elegek ma is, nekem nincs igényem ilyen-olyan asszisztensre stb.[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz Integrale #144211 üzenetére
golf-ii-r32-dsg G2-be a G4 cockpit is bemegy.
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz BigBlackDog #144667 üzenetére
Utólag is be lehet rakni(én is cseréltem ki), nekem is 3ágú volt passatba.
Fogásra jobb volt nekem a multi a 4küllő miatt, mert messzebb volt az ajtó, és könyöklő, mint a golfba, így abban meg jó a 3 küllős is most.[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz zoo8800 #145418 üzenetére
Újonnan ez ~5.5M volt(kedvezménnyel). Haver vett anno.
Ahhoz képest sok, de legalább még ennyi évet/km-t el lehet vele autózni, különösebb hibák nélkül.(#145420) Studi
1.3-ért bármilyen motorral szereltet sem kívánnék én sem egy ellenségemnek sem. A fapad továbbra is borítékolható ebben az ársávban.
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz #94529552 #145425 üzenetére
Mindenki azt vesz amit akar, ez csak ajánlás részemről.
Nem a világ +400k, egy kevesebbet futott, jobb felszereltségű, és kinézetű (designban is eltér az alaptól) autóért. Inkább gyűjtenék még, ha jelenleg nincs ennyim.(Első autónak is)[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz #94529552 #145428 üzenetére
Van comfort is igen 1.4-1.5M-ért, ami vagy 2004-2005-s évjáratú, vagy bőven 200k feletti futású.(esetleg 300 feletti)
A legelső használhatónak tűnő comfort az 1.7M, ez alatt nem vennék G5-t...(#145427) tresh
Nem olcsó, de az árát is tartja, szóval igazából ez nem oszt nem szoroz, akinek ilyen kell. Nem fogsz többet bukni mint egy mazdán vagy akármin. Sőt!
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz Declare #145442 üzenetére
Ez a GT felirat már 23éve is megtalálható volt a G3-on ugyanezzel a motorral.
Igaz az picit jobban megy, mert könnyebb.
Nem mellesleg a gombóc 1.3-as swift nem hagyott le anno.(Egy haverral "versenyeztünk")
G5-nél szerintem fej-fej lenne.
Ha a gombóc előtti stiftet nézzük, akkor az 1.3-as körbeautóz, de inkább autózzanak, mint abban üljön az ember.(#145444) Studi
Én azt szoktam mondani minden +100kg -8-10le.[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz BigBlackDog #145441 üzenetére
Amilyen poros a műszerfal, szerintem 1x nem törölték le a 89e km alatt.
Nyári gumik (fél szezonos ) alufelnin alku tárgyát képezik. Felejtős...
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz Integrale #145448 üzenetére
Hogyhogy milyen felni?
Ott van az autón rajta, egy gagyi gyári opel felni....(ami ér 40-45e-t)
A képek nem most télen készültek(látni az első keréken a nyári gumi mintát)... órában 89e van, hirdetés 97e-ről szól.Egy megkímélt autóért inkább reális, mint amibe beleszartak már bocs.
Most megmondom képről/szövegből, hogy ezzel nem foglalkoztak, csak hajtották...
SOSEM vennék ilyet.(#145450) Integrale
Akkor te ilyeneket veszel gondolom, egészség.
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz Integrale #145450 üzenetére
Nyári gumi méret 205/55 R16 van van megadva...
Tahát 16-os alu-val van.
Ha ez nem igaz, attól sem vennék autót aki nem tudja mit hirdet."Mert láttál egy poros műszerfalat, meg egy mondatot, hogy az alufelni megbeszélés tárgya, és már felejtős is? Van baj"
Semmi baj nincsen, az alap, hogy kitakarítom az autót legalább az eladásra szánt fotókra.
Mivel ez sincs meg, így full igénytelen a csóka.(#145451) BigBlackDog
Messziről kiszagolom az igénytelenséget no para.
Ez egy adottság, sajna ez van...[ Szerkesztve ]
-
-
lenko
aktív tag
-
lenko
aktív tag
válasz Integrale #145458 üzenetére
Nekem ez a hirdetésben is 2 értelmű, nagyon sokan hirdetnek felnit, hogy "1szezonos gumikkal" ami ott azt takarja, hogy még 1 szezonra jók, innen a beidegződés. A futott szócskát azért odatehette volna.
Egyébként most, hogy mondod, a KV tényleg kiamaradt.
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz Jakab66[hun] #145473 üzenetére
Ez a motor autómata váltóval kevés hozzá, ellenben szépen fog enni.
Manuállal jobb választás, a váltó sem a megbízhatóságáról híres.[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz BigBlackDog #145573 üzenetére
Kicsi a motor hozzá, kevés extra, 28i-be már elvitték volna harman/kardon-nal nagy kijelzővel rég.
-
lenko
aktív tag
válasz BigBlackDog #145587 üzenetére
Munkatársam is csak azért cseréltette ki, mert zavarta a lapát karc...
-
lenko
aktív tag
válasz erik365 #145635 üzenetére
Pl.: Most csak variant van ennyiért: volkswagen_golf_iii_variant_1.6_gt_special
ABS+Szervo+4 el ablak+4 tárcsafék+klíma+normális ülések+2 lufi
(egy utólagos bicskakulcs szettel zárásra felhúzza a 4 ablakot, ami kb. 20e ft munkadíjjal)
Az említett jobb hátsó ablak hiba 99%, hogy mechanika miatti hiba. Kb. 6e ft ez+a munkadíj. Max. 1óra alatt megvan, aki jártas ebben....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lexus, Toyota topik
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Novemberi hardverkavalkád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest