Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Szplöttyy
senior tag
Tudom, hogy jól le leszek fikázva, az is lehet, hogy egyedi kivétel leszek. De amint megszereztem a jogsimat(egy 1.2es Renault Clion) onnantól, egész nyáron, napi szinten, 500 de néha 1000 kilométert vezettem, egy BMW E38 750iA-ba... Elején sokat szenvedtem, mert hosszú, széles, lapos, városba kínszenvedés, 4sávos úton nem tud egy ívbe megfordulni 18-as kerekekkel. De legalább parkradar van... Ezzel oda akartam kilyukadni, hogy hülye 17éves fejjel, egy 326lóerős BMW volt alattam egész nyáron, mégsem haltam meg. Volt, hogy nyomtam neki elég csúnyán, ez tény, de azért ha van az embernek esze, nem hal meg. Akinek nincs, az meg a literes Suzukival is meghal....
Smoke & Torque
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!