- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Aktív témák
-
joshua7
veterán
Srácok, 1.3/1.6-os dízel GPunto/Bravo helyett van más hasonló ár-értékarányú cucc? Már írták, h itt elsősorban Bravo-ban gondolkozzak, merthogy a GPunto belül eléggé gyengus, de nekem a (hatgangos) Sport/Emotion GPunto-k eléggé tetszenek ([link], [link], [link]). Néztem Népítéletet, 4-es osztályzat alatt nem láttam dízel Bravo-t, ami nem rossz szerintem. Összességében megbízható dízel kiskocsi vagy kompakt játszana, jól felszerelve, max 3M körül, max 4 évesen (üzemanyagárak miatt most dízeleket nézek inkább).
Alfánál néztem 147-est, de az öregebb konstrukció meg olvastam a futómű esetleges gyengéiről, így kiesik. Ford nem nagyon játszik a Fiesta kis 68LE-s dízeljével, a Focus meg nem tetszik. Opelt soha. Toyota 1.4-es dízelje bejövős Yaris-ban (pl.). Corolla/Mazda 3 olyan semmilyen. Leginkább CR TDI Golf VI játszana, de az olyan 5M... És itt merül föl, h az 1.9/2L-es Pumpe Düse TDI motorokkal mi a helyzet? Kívülről nézve nagyon zajosak, de kocsiban ez mennyire hallható, pl. egy V-ös Golfban? Megbízhatóság?
Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest