- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
_Voyage_ #32990 üzenetére
1. a hidegindítás után kicsit macerásabb a hülyék elleni védelem, akkor is sérülnek az alkatrészek
2. azt írod, hogy pályán nem(igen) jársz erre mikor mondom, hogy kilóméterekkel előre ki van táblázva te itt osztod az észt, hogy 1km-el előtte szokták kitáblázni
3. pontosan tudom, hogy hol élek és pontosan tudom milyen navigációt használok. Annak ellenére, hogy nem egy hónapja vettem meg tudja nekem mutatni, hogy hol vannak benzinkutak.
4. Kb lövésed sincs egy belsőégésű motor működéséről aztán mikor próbáljuk elmondani mit hogyan akkor faszok vagyunk dióhéjba foglalva.Na ennyi elég is volt kb.
"bekapcsol" - annyi történik, hogy felépül a turbónyomás a turbófeltöltőben ( a kiáramló gázok nyomása miatt).
1500-as fordulat alatt nem tud elegendő sebességre szert tenni az autótokban a turbótengely, hogy nagyságrendekkel több levegőt juttasson a szívószelepekhez mint amit a motor egyébként lökettérfogatából adódóan be tudna fogadni. Mikor ez megtörténik akkor "vág tarkón" az autó.
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Automata kávégépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest