Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
válasz Bull Boss #30513 üzenetére
és ezzel mire akarsz TE engem tanítani?
Menjek le egy Cora-hoz, vagy itt kaposváron a helyi streetracerpatkányokhoz? Tegyek az autómra egy hóhányót előre, 18-as felnit és dájrektszűrőt amitől lesz plusz 20 mentális lóerőm?
Vagy netán álljak be és tanuljak sztrítrészelni? Ha gyorsulgatni akarok van manapság sok LEGÁLIS, szervezett verseny is ahol nem áll fenn annak a veszélye, hogy belehajt az ember a nézők közé, vagy a másik autósba kapásból a rajtnál. Nem beszélve a közúti 2-4 fős nappali versenyzésekről.
Amúgy ha érdekelne a gyorsulás hidd el nem cicatuningosoktól vett "tudástól" készülnék fel.Nem beszélve arról amikor ez a sok m@rha elindul valahová tömegesen és persze mindig van egy-két okos akik elkezdenek emberkedni, előzik a sort, túrják be magukat ide-oda vagy szimplán a lökhárítókon utaznak egymás mögött aztán amikor fékezni kell akkor persze 3-4es egymásbacsúszások vannak...
Tudom, hogy számomra mi a hasznos tananyag és ez tudom, hogy nem az.Ha erős autót akarsz 4 misiből és újat is és 1.4-es legyen max nézegess valami turbós gépet, most kezdődik az újabb reneszánszuk.
Jah kis kiegésztés:
Nyomatékból előzés nem egyenlő vissza kettő padlógáz
Amikor egy Focus ST-nél 3-ban 1600-as fordulaton nyomtam egy padlót, na az nyomatékból előzés volt, és mikor 5.-ben 2000 fordulatnál nyomtam egy kövéret szintén hasonlót gyorsult, azt nyomatékból előzésnek hívnám (2.5 Turbo)
Egy B16A honda hol is adja le a nyomatékcsúcsát? Olyan 6000fordulat körül ha jól dereng. Akkor Te ezt nyomatékból előzésnek hívod, ha 3-ban 6000 fordulat körül előznek egy ilyen autóval?[ Szerkesztve ]
-- end of transmission --
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Micro Four Thirds
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest