Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#4998) Bati0501 válasza zzztripzzz (#4994) üzenetére


Bati0501
őstag

Persze nagyon erős az a proci,mind a tuningolhatatlan mind a tuningolható verzióban.
Ez a darabig mennyi időt jelent?Mert ha több évet,akkor nem lehetne úgy,h marad az alaplap,és nem K-s procit veszel?Így több pénzed marad,amiből vmennyit elkölthetsz egy jobb házra.És akkor olcsóbban kijössz.
De ha fontos a tuning,akkor nem szóltam.

Ramból pl:ezt 2x-er
Nem rég vetette fel vmelyik szaki,h miért mindig kingmax vagy kingston ram-okat ajánlanak,amikor sok belőle rossz. Persze nem tudtam megjegyezni,h melyik is,itt van:szerencsére kingmax

Lapból ha jól emlékszek vmilyen Foxconn-t ajánlani olcsón,amibe már lehet egy kicsit tuningolni.Erre majd még keress rá.

Szóval az a gép,amit írtál Xe FT-ba kerül.Ehhez még van +6e Ft-od.Ha ezekhez még hozzá adjuk az olcsóbb ram-ból bejövő pár ezrest,akkor sztem simán kijön a jobb lap.Lehet,h az a +6e is elég rá.

Minden igyekezetem mellett lehet,h vmit rosszul mondok,ajánlok,azért még várd meg a srácok ajánlatát is. ;)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.