Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#169239) bobsys


bobsys
addikt

Nem magamnak, ismerosnek probalok segiteni.

1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok?

Jatekok, multiplayer. Jelenleg ezekkel jatszik Minecraft, Rainbow six siege, Phasmophobia, de gondolom majd lesznek ujabbak is.
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?

1 darab SanDisk - Ultra 1TB
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?

Minden is. Cpu, ram, hutok, tap, gephaz
4. Mennyi a kereted rá?

600K
5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)

Dell P2419H
24 inch, 1920 x 1080 @ 60 Hz
HDMI, DP, VGA portok
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?

Intel. Feher szinvilag, teljes ablakos (vagy hogy hivjak az ilyeneket :) ) haz, ledes hutok. Egy ilyen kepet dobott mint referencia

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.