Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bnorbu
tag
Sziasztok!
Egy uj felkonfigot szeretnek magamnak osszedobni. Adott egy atx haz egy enermax liberty 500W-os tap es egy sapphire hd 5770 (tudom nem mai darab ) es ugye a hddk, dvd iro.
Proci:
Intel i3-4330
Ram:
Kingston Hyperx 4gb 1600Mhz
Ezekhez pedig ezeket a lapokat talaltam:
MSI H97 guard pro vagy Asrock H97 Pro 4 (inkabb az MSI fele huzok)
Ha rabolintotok meg is vennem. Barmi segitseget szivesen fogadok. Esetleg ebben az arkategoriaban mas vagy kis plusz tokevel mas.
Udv.
-
Bnorbu
tag
válasz Blue Thunder #66994 üzenetére
Koszonom a valaszodat, az Asrock lapok akkor megbizhatoak?
Amit felsoroltam az 65-bol jonne ki es 70 a plafon jelen pillanatban. HTPC-s feladatai lennenek inkabb, par regebbi jatek olykor inventor. Most csak processzor,ram es alaplap vasarlas van teriteken.
[ Szerkesztve ]
-
Bnorbu
tag
válasz Blue Thunder #66997 üzenetére
Koszonom szepen akkor mostmar merek Asrock lapot venni
-
Bnorbu
tag
válasz bluyoo #67122 üzenetére
Sziasztok,
Köszönöm mindenkinek a segítséget, megérte rátok hallgatnom!
Gyorsaság nem kérdés, meg a halk üzem sem.Végül ők lettek:
Asus H97M-Plus
Intel i3-4330
4GB Kingston HyperX Black fury 1600Mhz (neki 1-2 hónapon belül megveszem a párját)Olyan kérdésem lenne, hogy a táp ventit nem tudtam hova kötni csak a CHA_FAN-ra mert ez 4 pin-es csati, az én táp ventim meg csak 3 pines. De minden probléma nélkül üzemel, méri is a fordulatszámát a deszka.
Köszönettel:
Norbi -
-
Bnorbu
tag
Sziasztok!
Ismerősömnek rakok össze ITX konfigot. Mivel én Asus buzi vagyok (és az ő keretébe ez nem fér bele), ezért nem tudok dönteni hogy a Gigabytenak a H97-es deszkáját válasszam vagy az MSI-ét.
Nagy vonalakban a konfig eddig:
-bitfenix prodigy
-i5-4590
-2x4gb corsair cl9
-gigabyte gtx960
-fsp hexa 400
-intel 530 120gb
-wd 1tb (ezex)Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Bnorbu
tag
Sziasztok!
Platformváltás előtt vagyok mATX-ről ITX-re.
Tudnátok nekem segíteni, hogy melyik lenne az a deszka, amelyik biztonsággal elbír ezekkel:-i7-4790
-GTX960Nyilván kinyitottam a fórum összefoglalót, de kissé elvesztem a "portékákban".
Hiszen az ajánlott deszkák között szép a szórás...Ezeket láttam a pénztárcámnak megfelelőnek:
MSI B85I GAMING
Gigabyte GA-H97N-WIFI
MSI H97I ACSegítségeteket előre is köszönöm!
Üdv
-
Bnorbu
tag
válasz DR|FTK|NG #73019 üzenetére
Igen ezeket így nagyjából kisakkoztam, leginkább valamelyik márkával szembeni megerősítésre lenne szükségem A normál Intel féle 7.1 hang bőven megfelel nekem. A B85-öt gondoltam friss bios keretében kapnám, de ha ezt a "szerencsefaktort" kivesszük akkor melyik H97-es deszkát ajánlanlanád?
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Eladó, DDR3 és DDR4 SO-Dimm és NVME ssd-k
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest