Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taifa Díaz
őstag
Sziasztok. Minap rászántam magam alaplapcserére, a jövőre alapozva AMD-re váltok, és kiválasztottam egy Gigabyte MA790X-DS4 deszkát. Aztán ez nem volt az üzletben, és az eladóval konzultálva megvettem ezt , spórolva majdnem 10 E Ft-ot. Ezen 780-as chipset van, de sok dologban jobban tetszik, mint a Giga lap. Egy 920-as Phenom II-t szánok bele. Milyen téren erősebb a 790-es chipset? Miben fogok hiányt szenvedni szerintetek
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Taifa Díaz
őstag
válasz audi100td #13156 üzenetére
Akkor nem nagyon fogom emelgetni az fsb-t az Asus M3A78-EM-ben Ráadásul a 425 W-os Hiper tápomat se nevezném erőműnek a PhenomII X4 mellé Plusz még hajtania kell egy Sapphire 4870 Silent Efficiency-t is Lehet, hogy kénytelen leszek beruházni új tápra is Valami olyan kell, ami szép hatásfokkal adja a teljesítményt áganként
-
Taifa Díaz
őstag
válasz audi100td #13164 üzenetére
Ezzel azt akarod mondani, hogy egy ilyen megbízhatónak tartott gyártó, mint az Asus, legyártja az AM2/AM2+ supportos lapokat olyan FET-ekkel, amik egy kis tuningtól eldurrannak Ne haragudj, de azért ezt nem tartom valószínűnek. Egy-két baleset nem jelenti azt, hogy az egész sorozat fos. Egyébként sem szándékozom húzni a procit, egyelőre nincs olyan alkalmazás, ami ezt igényelné
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Gyuri27 #13167 üzenetére
Hát majd kiderül. Tesztelem majd ezt az Asus M3A78-EM lapot, ígérhetem, és nagyon remélem, hogy cáfolhatom a véleményeteket. Várok egy Sapphire 4870 Silent Efficiency vga-t - Asus-t akartam, hogy meglegyen az összhang, de így alakult. Aztán utolsó lépésként belekerül egy Phenom II 940 Black Edition, ha minden igaz, és már mehet is a mutatvány
-
Taifa Díaz
őstag
válasz audi100td #13179 üzenetére
Igen...Nos, a döntésemet félresiklottnak egyelőre még nem nevezném, bár okosnak se. Inkább türelmetlennek, és a kellő körültekintést nélkülözőnek Erre meg nyilván azt fogod mondani, hogy nem vagyok hülye, csak nem rendelkezem megfelelő szellemi háttérrel
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Beatrix555 #13189 üzenetére
Én a jövőre gondolva mindenképpen a DDR-III felé hajlanék...De ha nyugodt játékélményre vágysz, azért 1 jó vga-t be kell majd szerezned Szép dolog a CF meg az SLi, de én mindenkinek azt szoktam mondani, ha kérdezik a véleményem, hogy 1 jó videókártya kell
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Beatrix555 #13194 üzenetére
Azon gondolkodom, milyen lenne az az 1 GByte-os, DDR-III-as videó rammal fölszerelt vga, ami passzolhatna a 256 megás Asus 8600GT-hez A 2 vga foglalat arra jó, hogy - a te esetedben - SLi rendszerben használj 2 db NVidia gyártmányú videókártyát, melyek ugyanolyan GPU-val rendelkeznek mindenekelőtt, és támogatják is az SLi technológiát. A CrossFire szerintem - ugyanez ATi gyártmányú vga alapon - ütősebb, de ebbe itt ne menjünk bele
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Beatrix555 #13196 üzenetére
Hát...a GTA IV-hez nálam nem volt elég egy Gigabyte 9800GT 512 MByte video rammal - igaz, kollégámnál ugyanilyen, de 1 gigás kártyán már szuperül futott maximumon. Én igazán nem akarok reklámot csinálni az ATinak, de egyszerűen kriminális, amit az NVidia művel. Azért, hogy gyorsabbak legyenek a kártyák, illesztőprogramból lebutítják pl az árnyékok megjelenítését És ezt a saját szememmel tapasztaltam. Elég, ha csak átnevezed a játék exé-jét, és máris megszűnik a korlát Csakhogy akkor rögtön előjön az NVidia kártya "lassúsága". Amellett az ATi kártyák képe már 2D-ben is szebb, tisztább. Pláne CRT monitoron! TFT-n már nem jön ki annyira a dolog
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Beatrix555 #13196 üzenetére
Kapásból ezt tudnám a figyelmedbe ajánlani Ha már megbízol az Asus-ban, tökéletes választás
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Beatrix555 #13209 üzenetére
Hogyne futna jól, idén már nincs gond a Catalyst-tal, ami az ATi kártyák meghajtásáért felelős 2009 egyértelműen az ATi éve lesz szerintem Azért javasoltam neked egy 2 magos Asus videókarit, hogy egy jó kártya legyen, de az olyan legyen, mintha kettő lenne
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Beatrix555 #13211 üzenetére
Ár és teljesítmény arányában igazán megnyerő, és még újonnan sem megfizethetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest