Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
schray
tag
válasz Gombikácska #65611 üzenetére
Igen, korrekt kombinációnak tűnik, habár én H87-et vennék inkább, ehhez a procihoz gazdaságosabb
Én ilyesmivel mennék:
Asus H87PRO
Crucial Ballistix 8gb CL8 1600Mhz
Asus GTX760 SSU OC
i5-4590[ Szerkesztve ]
71% víz
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Gombikácska #65611 üzenetére
Igaz nem rajongok az Asrock lapokert de szerintem siman mehet,
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
schray
tag
válasz Gombikácska #65614 üzenetére
Igen, kb egy tízessel jelenleg. Fentebb beszéltük épp valakivel, hogy a mostani procikhoz egy-két spec funkción kívül nem nyújt többet. Továbbmerészkedek: B85 vagy H81 is elég lehet, attól függ, milyen bővítési igényeid vannak a későbbiekre nézve.
szerk: Annyira macera van, hogy a korábbi alaplapoknál kell egy BIOS frissítés, hogy menjenek rajtuk a Haswell Refresh procik
[ Szerkesztve ]
71% víz
-
schray
tag
válasz Gombikácska #65616 üzenetére
Tavasszal 24ért vettem
Ha hosszabb távra gondolkodsz, jó ötlet a H97Még a RAM-ra nézz rá, ugyanennyiért van Crucial CL8 is
71% víz
-
schray
tag
válasz Gombikácska #65619 üzenetére
Mindkettő jó márka, egyikkel se lenne gondod, de a Crucial CL8, ami egy leheletnyit kisebb késleltetést jelent. Teszteken kimutatható, gyakorlatban nem biztos, hogy érezhető különbség, de papíron a CL8 gyorsabb.
71% víz
-
schray
tag
válasz Gombikácska #65622 üzenetére
ha jól látom csak sata express és m2
http://prohardver.hu/hir/asrock_z97_h97_alaplapok_fatal1ty.html71% víz
-
schray
tag
válasz Gombikácska #65624 üzenetére
Igen, ezek ilyen nagyon kicsi csatlakozók, nem kell külön felfogatóhely az SSD-hez, az egész SSD kb úgy néz ki, mint egy memóriamodul (tdképpen az )
71% víz
-
Teaway
veterán
válasz Gombikácska #65624 üzenetére
Igen, így néz ki beszerelve az M.2 csatiba egy 256MB-os SSD ► kép
Nincs itthon csokid??
-
Mate
nagyúr
válasz Gombikácska #65951 üzenetére
Nem. Nincs beépítve proci. A prociban van vga.
-
=HG=
addikt
válasz Gombikácska #65953 üzenetére
-
Mate
nagyúr
válasz Gombikácska #65953 üzenetére
Igen. Az alaplap hátulján található VGA kimenetekkel tudod használni (Már ha akarod )
-
=HG=
addikt
válasz Gombikácska #65956 üzenetére
Az általad leírt konfignak megfelelő az alaplap.. És szerintem elég tetszetős darab...
-
Mate
nagyúr
válasz Gombikácska #65958 üzenetére
Szerintem jól néz ki az a lap. Asrock-nak van egy iszonyat idétlen kék összeállítása néhány lapnál. Szerencsére itt nem ezt alkalmazták
-
=HG=
addikt
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Gombikácska #65951 üzenetére
Épp azt írja, hogy a processzorban van, nem a lapban.
Hopp, kicsit régire válaszoltam.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Gombikácska #66003 üzenetére
Úgy értsd, hogy integrált VGA: van, hol van: a processzorban, nyilván erre gondoltak.
-
Picturemaker
őstag
válasz Gombikácska #66344 üzenetére
Üdv!
Tuningos proci alá ilyen kevés fázissal, ráadásul hűtő nélküli VRM résszel nem vennék lapot.
Ha mATX kell, akkor márkánál maradva Z97m Pro4. Árban annyi, mint a másik.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
válasz Gombikácska #66351 üzenetére
Igen.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Teaway
veterán
válasz Gombikácska #67822 üzenetére
Inkább Z97-es lapot nézzél hozzá! Lásd az Összefoglalóban az ajánlásokat!
Nincs itthon csokid??
-
Teaway
veterán
válasz Gombikácska #67830 üzenetére
P1.90 vagy újabb BIOS kell bele, különben használhatatlan lesz a lap azzal a procival.
Nincs itthon csokid??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- ASRock B650E Steel Legend Wifi VADI ÚJ! 3 ÉV GARI!
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest