Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Biztonságosabb SSH
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Üzenet az országnak
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz RobexX10 #81472 üzenetére
Ha rá akarsz menni a koppigfeszes oc-ra akkor nem biztos,hogy az matx jó választás,de ha egy laza 4.5-4.6 elég akkor elegendő lehet akár egy ASUS PRIME Z270M-PLUS is vagy akár az MSI Z270m Mortar.
Ha meg atx-be gondolkodsz akkor a Fatal1ty K4/Tomahawk kettőse játszik,bár inkább a K4 helyett inkább az Extreme 4-et venném az erősebb tápkör miatt.
Mondjuk először lapot válasz és ahhoz memóriát,mert könnyen belefuthatsz egy kis inkomatibilitásba.[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
-
palfitom
félisten
válasz RobexX10 #90447 üzenetére
Szia!
B450 Tomahawk.
Ha mATX kell, akkor B450M Mortar, vagy olcsóbban Bazooka Plus / Bazooka V2 / Bazooka / Gaming Plus.Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
-
mcmike
őstag
válasz RobexX10 #96298 üzenetére
Kicsit több mint amire számítottam. Az ASROCK B550 Acéllemez-t 60k körülre vártam...
Lehet mégis marad a B450 Tomahawk max?
[ Szerkesztve ]
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
GFerr56
aktív tag
válasz RobexX10 #96305 üzenetére
Szia!
Szerintem is a Toma. A Strix backplate a VRM-el egyben lefogja a hűtést. Nem vészes, de mégis. Az Msi MAX lapok biztos jók lesznek a 4000-es szériához. X470 MAX? A két m.2 slot miatt?
Saját példa: eladtam a Strix X570-F Gaming lapomat. Brutál VRM, jó bios (bár az Msi normálisabb feszekkel dolgozik, és lehet, hogy barátibb a bios is...). Objektív okok is közrejátszottak (munkanélküliség), de mire a pcie 4.0-át ki tudod igazán használni, addig kétszer változik minden.Üdv
[ Szerkesztve ]
.Minden eshetőségre gondoltam...hmmm, lehet, hogy én vagyok a gyilkos? - Frank Drebin...........és a farkam benne volt a Guinness Rekordok Könyvében....ki is tiltottak a könyvtárból....
-
GFerr56
aktív tag
válasz RobexX10 #96315 üzenetére
Az is jó...amit én használok az X470 Gaming Plus MAX (37820 HUF volt pár hete akcióban földönkívülieknél bontatlanul, lecsaptam egyet, mostani ára sem olyan vészes). Ugyan most egy 3300X-el használom, de 8-12 magig biztos boldogulna. Jelenleg nem erőlteti magát a VRM (max. 40-42 fok). 99%, hogy támogatni fogja a 4xxx szériát, MAX miatt elég a bios mérete. B450-hez képest nincs flashback funkció, viszont van 2db m.2, optikai kimenet...
Üdv
.Minden eshetőségre gondoltam...hmmm, lehet, hogy én vagyok a gyilkos? - Frank Drebin...........és a farkam benne volt a Guinness Rekordok Könyvében....ki is tiltottak a könyvtárból....
-
palfitom
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest