Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz Bjørgersson #48598 üzenetére
Gondolom a ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 lenne a kiszemelt. Annyiért nem kapsz komolyabb tápellátással szerelt lapot. 40K-ért mindenképp megéri főleg ha boltból van garanciával. Az Asus P8Z77-V is ~8K-val drágább.
[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Bjørgersson #48601 üzenetére
De ha nem sürgős érdemes lehet bepróbálni a pc geat-nél is. Bár túl jónak tűnik ....
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Bjørgersson #48603 üzenetére
Az igazat megvallva még a 40K is gyanús. De hátha raktársöprés vagy hasonló .....
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Bjørgersson #48607 üzenetére
De egyáltalán az nem biztos hogy pár hét múlva kapható lesz az a lap .... ugye azóta már a 2 lapgeneráció is megjelent .....
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Bjørgersson #48749 üzenetére
Gratula a laphoz! Sok sikert a tálhajtáshoz vele.
(#48750) Trihorn
Szerintem jó választás. Bár ahogy már párszor leírtuk még sok tapasztalat nincs a 8-as sorozatú Intel lapokkal kapcsolatban.
Asus Z87-A review.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
válasz Bjørgersson #48755 üzenetére
"Egy darabig még biztos nem lesz tuning, főleg amíg nemK proci van benne." Ha már van alatta tuninglap miért nem? Az i5-2500 -ból is ki lehet hozni pár % pluszt.
(#48756) czanga
"AM3+ procik belemennek majd AM3-as lapba?" Nem mindegyik lap nem mindegyik CPU-t . Az adott lap honlapján ellenőrízni tudod.
De az AM3 -as lapokat szerintem felejtsd el.
Az AMD Athlon X4 750K -hoz képest az AMD Phenom II X4 965 sem combosabb, sőt ..... szerintem ha dVGA mellé és AMD akkor FX CPU modern AM3+ -os alaplappal 970 chipset-el (már ha nem lesz később CF).
Mennyi lenne a kereted a CPU-ra és a lapra?Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Bjørgersson #59241 üzenetére
Hi!
+1 a P8Z68-V PRO/GEN3 -nak. Erősebb tápkör, Intel LAN .....(#59242) Underground2
Mekkora az új keret? Akkor maradnál az LGA1155-ös foglalaton?Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Bjørgersson #59256 üzenetére
Hát akkor nem kérdés a kérdésed. Cseréld le.
Csak kíváncsiságból mit nem "szeretsz" egy, vagyis azon a lapon?[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Bjørgersson #59258 üzenetére
Értem.
Mindenesetre ha már leváltanád a mostani lapod akkor lehetőleg Z77-es lapra válts. Vagy akár CPU cserével platformcsere ....Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
-
polgi803
őstag
válasz Bjørgersson #70577 üzenetére
(Szerintem..) MSI Z77A-G45 ,mert korszerűbb és időtállóbb, ha tuning kell, frankó....Mondjuk nekem volt Asrock Z77 Extr 4 és Z87 Extr 4 a kettő közt pedig Asus z77, de az valahogy nem olyan volt...de most nem vagyok elfogult, mert abszolút kétkedő voltam az Asrock-al kapcsolatban......életem legjobb ilyen kategóriás lapjai voltak...de itt most nem is ezekről volt szó...
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
válasz Bjørgersson #70579 üzenetére
Akkor még 1x ..."korszerűbb és időtállóbb"... vagyis szerintem megbízhatóbbak és stabilabbak...sokkal több z68 adta meg magát mint pl P67, vagy a mostani Z77/ Z78. A Z68-akkal több gond volt...De ha így is vicces,akkor ennyit tudtam segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest