- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz
BomiBoogie #59548 üzenetére
Tömören mindenben jobb a Gryphon.
Egyedül a LAN és az USB portok tekintetében van egyezés és persze hogy mindkettő TUF alkatrészekkel van szerelve és így 5év rájuk a garancia.(#59547) hegegabi80
Hajrá!
Ilyenkor jövök rá hogy az SSD mekkora fejlődés volt. Az opredszeremet nem kellett újratelepítenem mióta összeraktam a vasat (majd három éve) és nem lassult érezhetően a rendszer.(#59551) Atlantis
Hát nem tudom miért ez jött le neked. Az ASRock-ot például csak én ajánlottam vagy 1200X.
Mindenesetre lehet ezt a "marketing-duma" szöveget emlegetni (ami szerintem ..ség) de hát minden egyes cégnek muszáj reklámoznia, leírnia, mit tud a terméke ... nem lehet minden fehér dobozban!
Mindenesetre "marketing-duma" ide vagy oda a TUF lapokra 5év a garancia, míg a konkurencia marad a 3évnél hiába az ultra durable, a military class, ..... Sőt itthon sok helyen az ASRock lapokat újra 2évvel árulják.
Szóval ezért is kedvelem ezt a lapcsaládot mert nem csak a "duma" van, hanem valamilyen szinten alá is támasszák a dolgot a +2/3év garanciával. Pl. én még nem halottam olyat hogy egy TUF lapot egy hónapon belül visszavittek volna hogy rossz. Persze ez csak a felhasznált anyagok és a tesztelés ...
"No, de tegnap megjött a H87 Performance, úgyhogy most nekiállok átszerelni a gépet. Remélem, simn megy majd minden." Úgy legyen!Majd egy véleményt írhatsz a lapról ha nem gond.
(#59556) n00n
Hát ha később FX-et szeretnél bele akkor a 20K-s keret erősen indokolt.
15K-ból max. a Gigabyte GA-78LMT-USB3 (rev. 5.0) jön ki. AMD 760G chipset-el.
20k környékén már kapsz belépő szintű AMD 970-es chipset-el szerelt lapokat.
Pl.: Gigabyte GA-970A-DS3P vagy a valamivel jobban felszerelt ASRock 970 Extreme3 R2.0.
De egy FX alá kicsivel drágább/erősebb tápkörű lapokat szoktunk ajánlani.
Pl.: Gigabyte GA-970A-UD3P (~22K), esetleg az Asus M5A97 R2.0-át egyes boltokban 20K környékén .....
De ha letört, akkor több mint valószínű vissza is lehet forrasztani. Kopogj be egy szervizbe hátha ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Új - Thermalright V2 LGA1700 Contact Frame / Fekete színben
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Gigabyte GA-G31M-ES2L Alaplap
- LGA1700 Processzor foglalat javítás, foglalat csere
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- Lenovo Tab M11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest