- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
#78121280 #8544 üzenetére
Az a baaaaaj, hogy nagyon más szinten mozgunk hálózatok terén, ami igencsak megnehezíti a hatékony kommunikációt. (legalábbis a példa ezt mutatja)
Ha 802.3ad-t tud a Huawei, meg amit rákötsz, akkor lehet 2x 1G linked, ami nem ugyanaz mint ha 1x 2G lenne, de nem is fontos, mert ez a megoldás nem segít rajtad.
Viszont ha 2x 1G PPPoE kapcsolat kell, akkor teljesen felesleges belekeverni a 802.3ad-t, mert nem L2-n lesz link aggregation, hanem L3-on equal cost load balance.
Ez utóbbira pedig már megkaptad a válszt korábban: [link] (valószínűleg ugyanezt csinálja az Asus is, csak ott elég néhány kattintás) -
bambano
titán
válasz
#78121280 #8544 üzenetére
de nem link aggregációról van szó, hanem arról, hogy a speedtest több szálon tölt le, nem egy tcp kapcsolatot nyit, mint amit én mondtam.
tehát hogyha azt akarod megcsinálni, hogy egyes letöltések az egyik előfizetésre menjenek, mások meg a másikra, azt természetesen meg lehet csinálni, policy routingnak hívja a mikrotik.
szerk: tehát mégegyszer: azt, hogy egy darab letöltést elosszon a két előfizetésre, sem az asussal, sem a mikrotikkel nem lehet megcsinálni. azt, hogy több, párhuzamos letöltést szétpakoljon a két előfizetésre, azt mikrotikkel biztosan meg lehet csinálni, asust nem láttam már vagy 10 éve, azt nem tudom. de ha neked sikerült, akkor azzal is meg lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest