- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
bambano #7654 üzenetére
Szinte biztos, hogy a hw offload miatt csinálta így. Nem igen szeretném elvállalni anélkül, hogy ne kapnék egy rajzot a helyszínről, melyik switch hol van, és hogy van össze drótozva.., ha megvan a rajz ki is fogok menni megnézni.
Egy "rendszergazda" szólt, hogy vegyük át, de tartok tőle, hogy minden a nyakamba szakad. Nem is értem, hogy mer elvállalni bármit is (mert nem én szerződök)..., pl még sosem állított be kliensen vpn-t, wtf?!, mikor nem érte el név szerint a szervert mondtam, hogy írja be a hosts fájlba, beírta, nem ment, majd elküldte a képernyőmentést, benne volt a # a sor elején..., az előző rg odaadta neki az smb.conf fájlt, megkérdezte, hogy milyen programmal tudja ezután lementeni a régi szervert. Mondom winscp, de sajnos nem tudta beimportálni az smb.conf fájlt...
Mondjuk a havi rendszeres pénz majd jól jön, ha már egyszer kijavítottam a meglévő problémákat és nem kell hozzá nyúlni 1 évig.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R5
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest