- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Nyilván sok tanulás kell hozzá, mihez nem? Viszont nem akarok semmi bonyolultat beállítani rajta. Jelenleg az ISP-nk modem/router-jét használjuk a cégnél default beállításokkal. Az RB-n sem akarnék sokkal bonyolultabb dolgokat beállítani, mindössze, hogy kezeljen egy második, failover vonalat. Ráadásul a vásárlás után lesz 2 hetem bekonfigolni az eszköz, plusz a héten kapok egy egyszerűbbet „gyakorolni”. A cli-s konfig sem áll távol tőlem, több száz cloud Linux szervert üzemeltetek napi szinten.
De senkit nem akartam megsérteni, meg semmi ilyesmi, kicsit szerintem pongyolán fogalmaztam és talán kicsit félre is értettétek. Akkor azt mondjátok, hogy az ajánlott eszköz (MikroTik RouterBoard RB3011UiAS-RM) megfelel a célnak (ami azóta kicsit pontosodott):
250 MB/s (UPC) + 50 MB/s (még nem tudni milyen ISP) failover line
mögötte 2 TP Link switch + 40 laptop.
és csak böngészésre használják a netet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest