- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
user12 #24019 üzenetére
Nem rossz, de azért nem választanám, nem csak drága, de egyéb fenntartásaim is vannak vele, azért Amerika meg a legtöbb amerikai vállalat egy vicc kiberbiztonsági szempontból, nem véletlenül üldözik úgy a hackereket, mint a sötét középkorban üldözték a boszorkányokat, amihez hülyék, attól félnek és ki kell iktatni
#24020 user12: Amúgy örülök hogy ezt így mondod, a Winbox most nálam is meghalt párszor, eddig még sosem láttam ilyet, úgy látszik ez nem egyéni user error, szimplán tényleg ennyire szar már a szoftverezés Winbox és ROS oldalról is. Nekem most akkor is meghalt, mikor a portnál az off-ra tettem a PoE-t, de először nem is hajtotta végre rendesen, ezt nem szeretem, mikor egy műveletet meg kell ismételni, hogy működjön, arra a régi ütögetős/rugdosós módszerre emlékeztet
Új hozzászólás Aktív témák
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest