- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Proci85 #2122 üzenetére
"Ha nem tudok plusz wifi linkeket kiépítemi, én is hurokba fűzném, anélkül nincs tartalék link, az egész projekt itt megállna.": de most írtam, hogy a vonalasból kör lesz, vagyis tartalék linkeket építek ki. ennél többet nem fognak lenyelni, 100 rugós tétel egy mikrós link és így is elég sokat kellene venni.
"Ezután tesztelném L2-ben stp/rstp-vel.": a mikrotikes switchek egy része nem tud stp-t. a gerinc forgalmat meg nem kéne processzorral bridge-lni, mert vagy lassú lesz, vagy megfőnek a procik vagy a kettő együtt.
a route-olt hálózatos javaslatodat nem teljesen értem, csak azt látom, hogy indokolatlanul bonyolult. ha route-olt hálózatot csinálok, akkor, ahogy már elhangzott, ospf, és megcsinál mindent magától.
kösz a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest