- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
én letettem 4 vizsgát, mtcna, mtcre, mtcine, mtcwe.
Az mtcine-nél volt egyedül, hogy talán két kérdésre is tippeltem.
Minden vizsgán volt hibám, de ebből kettőn, (mtcna, és mtcwe), szerintem és az oktató szerint is hibás volt a teszt.Az mtcre vizsgán, pedig egy v. két kérdésre nem lehetett válaszolni, mert nem volt kiválasztható, azt megreklamáltuk (képernyőmentéssel) és átszámolták az eredményt, egyébként még úgy is megfelelt volt.
Egyébként 1 órád van a tesztre, és használhatsz netet.., de erre ott nincs időd. A hálózati maszkokat érdemes még lerajzolni/leirni előtte, mert ott számolgatásra nincs időd.
Egyébként nagyon bosszantó, hogy nekem már mind a 4 vizsgám lejárt, szivesen megújitanám, de nem lehet csak újabb tanfolyammal, nincs indoklás, hacsak az nem, hogy nekem pl 2 vizsgám még 3as ROS-nál tettem le, ez normális is lenne, ha gyökeres változások lettek volna, de nem voltak.
Na jó, talán most a CAPsMAN tényleg teljes újdonság.., a hármas ROS-ban még az nv2 volt a nagy újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Mini PC
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest