- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
egyébként egy külső eszközre én is vágyom már évek óta, amit rádugva a gépre (vga, hdmi, dvi, display port és egy USB) a seggébe egy net kábel és dhcp konfigon kap ip cimet és elérem a gépet, mintha ott dugnám rá a monitort és bill.egérkémet.
Egyszer találtam is a neten (persze most nem is találom) egy ilyen kütyüt, de az ára az 250e felett volt nettóban posta ktg nélkül, igy lemondtam róla. Azt hiszem csak vgat tudott. Ha ez kijött volna nekem 30e ből, már lenne
Nekem ugyanis nagy probléma, hogy ha mégis ki kell menjek, mert valahol a gép megdöglött akkor ott újabb probléma, hogy a gépet alig v. nem lehet elővenni és kitenni az asztalra...
Ezek kis cégek, ahol a szerverek a szekrény tetején, vagy valamelyik sarokban vannak.Az meg tényleg az álom kategória lenne, ha minden cégemmel vetethetnék egyet és még ritkábban kellene kimenni a helyszinre.
nem KVM.re gondolok, hanem, hogy a laptopomon tudjam kezelni azt a gépet ami elromlott, stb
hopp, vmi ilyesmire, és ahogy látom zuhan az ára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest