- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Longeye
tag
A tipped sajnos bejött. A 14.2-re nem megy fel egyszerre a User Manager és a wifi-qcom-ac a hap ac2 routeren.
A konfigot nem bánom, mert nem nagy szám, kb. 15 perc alatt reprodukálható, de a wifi-qcom-ac konfigurációját jobban szeretem a profilok miatt.Downgrade-eltem 13.5-re. Ott felmegy, de a log-ban azt írja boot után, hogy kevés a lemezterület és az UM leállt.
Valóban, a menüben ugyan ott van és lehet is használni, konfigurálni, új felhasználókat felvenni, stb., de nem lehet feljelentkezni WPA2 EAP-pal. Meg sem jelenik a session-ban semmi. Tényleg olyan, mintha nem működne.Hogyan lehet megnézni (a log-on kívül), hogy melyik szolgáltatás milyen állapotban van?
Valami olyasmire gondolok, mint pl. a Linux-ban a top, vagy valami hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali médialejátszót?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest