Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- 
			  LOGOUT Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

freddirty senior tag Sziasztok, help, hátha vki csuklóból megmondja. Konfigolom az LTE12-es Mikrotik routerem, Telekom optikai netre, LTE-ről. A gyakorlat közben valahogy az upload speedem elveszett ethernet felől, speedtest.net-en mérve  Wifi-n megvan. Download 900+mbit/sec, upload 0.5-1mbit/sec. Ha visszaváltok az LTE interfészre, akkor is ez a szitu most már. Wifin oké az upload speed, meg persze közvetlen a telekom eszközön is rendben van. MTU-ra gyanakszom, de azon kívül, hogy kivettem egy ethernet interfészt a bridge-ből mást nem konfigoltam. És emlékszem hogy mértem már jókat is. Restart volt. Mit felejtek el? PPPOE MTU 1492, minden más 1500. De mivel se az lte felé se pppoe felé nincs már jó feltöltés sebesség ethernet felől így nem igazán értem már. NAT problem? Wifi-n megvan. Download 900+mbit/sec, upload 0.5-1mbit/sec. Ha visszaváltok az LTE interfészre, akkor is ez a szitu most már. Wifin oké az upload speed, meg persze közvetlen a telekom eszközön is rendben van. MTU-ra gyanakszom, de azon kívül, hogy kivettem egy ethernet interfészt a bridge-ből mást nem konfigoltam. És emlékszem hogy mértem már jókat is. Restart volt. Mit felejtek el? PPPOE MTU 1492, minden más 1500. De mivel se az lte felé se pppoe felé nincs már jó feltöltés sebesség ethernet felől így nem igazán értem már. NAT problem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 480-500-512 gb sata SSDk
- Seagate 2TB HDD 100/100% 116 napot ment
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Wifi-n megvan. Download 900+mbit/sec, upload 0.5-1mbit/sec. Ha visszaváltok az LTE interfészre, akkor is ez a szitu most már. Wifin oké az upload speed, meg persze közvetlen a telekom eszközön is rendben van. MTU-ra gyanakszom, de azon kívül, hogy kivettem egy ethernet interfészt a bridge-ből mást nem konfigoltam. És emlékszem hogy mértem már jókat is. Restart volt. Mit felejtek el? PPPOE MTU 1492, minden más 1500. De mivel se az lte felé se pppoe felé nincs már jó feltöltés sebesség ethernet felől így nem igazán értem már. NAT problem?
 Wifi-n megvan. Download 900+mbit/sec, upload 0.5-1mbit/sec. Ha visszaváltok az LTE interfészre, akkor is ez a szitu most már. Wifin oké az upload speed, meg persze közvetlen a telekom eszközön is rendben van. MTU-ra gyanakszom, de azon kívül, hogy kivettem egy ethernet interfészt a bridge-ből mást nem konfigoltam. És emlékszem hogy mértem már jókat is. Restart volt. Mit felejtek el? PPPOE MTU 1492, minden más 1500. De mivel se az lte felé se pppoe felé nincs már jó feltöltés sebesség ethernet felől így nem igazán értem már. NAT problem? ekkold
 ekkold