- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Rettenetes fura nekem ez az ipsec megvalósítás a mikrotiken, ma sikerült életre kelteni egy ügyfelem mikrotikje illetve az egyik egyetem fortigate cucca között egy ilyen linket, és bár működik, nekem rettenetesen idegen ez a megvalósítás.
Az zavar, hogy nem keletkezik semmilyen interface, se bejegyzés a route táblába (amit egyébként kézzel felvehetek), így bár a tunnel pár perc után életre kelt elsőre nagyon úgy tűnt, hogy nem működik.Utána próbálgattam még az itthoni mikrotikem és az ügyfél mikrotikje között, itt sem jött létre se interface, se route bejegyzés, de működik.
Persze amikor nem site to site próbáltam, hanem az egyiket szerverként állítottam be, ami a kliensnek adott IP címet, akkor a kliens address-ei között megjelent a szerver által kiosztott ip cím, erre lehetett maszkolni, stb., de nyilván így nem site2site működött, azaz oda vissza nem volt minden gép elérhető..Az tény, hogy a tunnel felépítése nagyon gyors, tized mp-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Android játékok topikja
- iPhone topik
- PlayStation 3
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X hibátlan működéssel
- PS5 BF6 +PS portal fekete bontatlan újak..
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest