- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Rettenetes fura nekem ez az ipsec megvalósítás a mikrotiken, ma sikerült életre kelteni egy ügyfelem mikrotikje illetve az egyik egyetem fortigate cucca között egy ilyen linket, és bár működik, nekem rettenetesen idegen ez a megvalósítás.
Az zavar, hogy nem keletkezik semmilyen interface, se bejegyzés a route táblába (amit egyébként kézzel felvehetek), így bár a tunnel pár perc után életre kelt elsőre nagyon úgy tűnt, hogy nem működik.Utána próbálgattam még az itthoni mikrotikem és az ügyfél mikrotikje között, itt sem jött létre se interface, se route bejegyzés, de működik.
Persze amikor nem site to site próbáltam, hanem az egyiket szerverként állítottam be, ami a kliensnek adott IP címet, akkor a kliens address-ei között megjelent a szerver által kiosztott ip cím, erre lehetett maszkolni, stb., de nyilván így nem site2site működött, azaz oda vissza nem volt minden gép elérhető..Az tény, hogy a tunnel felépítése nagyon gyors, tized mp-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mozilla Firefox
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CNC topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest