Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-08-17 20:43:18

LOGOUT.hu

Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10022) bacus válasza ƬΛЯΛ (#10021) üzenetére


bacus
őstag

ugyanaz a konfig, ugyanazon a routeren, egy frissen generált ca és certekkel bekonnektál a routerbe, a beimportalt CA certel és frissen generált server és kliens certekkel ezt a hibát dobja.

Minden ugyanaz. Én feladtam egyelőre, mert ezt csak a CA újragenerálása oldja meg, amit viszont nem akarok 3, illetve azóta már csak 1 db win kliens miatt. (persze a jövőbe nem látok, de ahol csak win szerver van (se mikrotik router, se egy linux szerver, oda nem vállalok semmit :) )

Ez tuti nem konfigurációs hiba ! Arra gondoltam, hogy privát kulcs exportálása után esetleg az openssl jelszótlanítása során ment el valami, de elmentettem az eredeti kiexportált kulcsot, szerencsére egy fájlba mellé tettem az exportáló jelszót. De ha így importálom, generálok certeket, stb, akkor is ugyanez.

Én feladtam egyelőre, majd ha már nem tudok mit kezdeni az unalomtól, akkor előlről kezdem az egészet és első lépés a win tesztelése lesz :) Zárjuk le a témát, mert már unalmas kezd lenni. :(

Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.