- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
ugyanaz a konfig, ugyanazon a routeren, egy frissen generált ca és certekkel bekonnektál a routerbe, a beimportalt CA certel és frissen generált server és kliens certekkel ezt a hibát dobja.
Minden ugyanaz. Én feladtam egyelőre, mert ezt csak a CA újragenerálása oldja meg, amit viszont nem akarok 3, illetve azóta már csak 1 db win kliens miatt. (persze a jövőbe nem látok, de ahol csak win szerver van (se mikrotik router, se egy linux szerver, oda nem vállalok semmit
)
Ez tuti nem konfigurációs hiba ! Arra gondoltam, hogy privát kulcs exportálása után esetleg az openssl jelszótlanítása során ment el valami, de elmentettem az eredeti kiexportált kulcsot, szerencsére egy fájlba mellé tettem az exportáló jelszót. De ha így importálom, generálok certeket, stb, akkor is ugyanez.
Én feladtam egyelőre, majd ha már nem tudok mit kezdeni az unalomtól, akkor előlről kezdem az egészet és első lépés a win tesztelése lesz
Zárjuk le a témát, mert már unalmas kezd lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest