Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergod
tag
Nah egész véletlenül megoldódott. A soundmax panelben elrejtev (de kurvára elrejtve) volt olyan opció, hogy front panel.
-
gergod
tag
bevandugva az alplapba
ill. az lehet, hogy kell neki +5V-s pinre is rádugni, csakmert a házhoz olyan kábel volt, ami három drótos, micpwr, meg micin, meg ground. Az alaplapon meg vagy egy +5v pin is.
A kábel is jó elvileg, 1 hetes a ház, és nem láttam rajta hibát. Nem lehet, hogy valahol be kell állítani, hogy ne a hátsó, hanem a front panelra küldje a jelet? Néztem a Soundmaxban, de nem láttam ilyet. -
gergod
tag
Nekem az a bajom, hogy akkor nem megy a mikrofon, ha bedugom a front panelbe a házamon, a fülhallgató műkszik a frontpanelban.
Ha hátra dugom, akkor megy, de én előre akarom. Alaplapi integrált soundmax (asusp4p800). Mit kéne tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vicces képek
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- További aktív témák...
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest