Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eendé
csendes tag
-
Eendé
csendes tag
Köszönöm szépen!
Az 1-es és 3-as között még vacillálok, az usb-c-s mikrofon szimpatikusabb egyelőre, pláne egy usb hosszabbító kábellel (gondolom lehetséges) meghosszabbítva, az asztali viszont úgy érzem többféleképpen felhasználható.. hmm, még gondolkodom rajtuk, köszönöm a válaszod! -
Eendé
csendes tag
Sziasztok!
Nem fogok meglepetést okozni, mikrofont keresek :D
Akusztikus/ klasszikus gitárzenét veszek fel, pusztán itthoni megtekintésre (aki zenél, találkozhatott már vele, hogy évek alatt sajnos sok jól begyakorolt zenét is el lehet felejteni, ha sokáig nem veszi elő az ember, én is így jártam egyetemi éveim alatt, ezért úgy gondoltam, felveszem magamnak a még megmaradt repertoárt, és bővítgetem, ha újat tanulok).
Eddig két okostelefonnal vettem fel, az egyik kamerázott, a másik pedig a hangot vette jobb szögből/ közelebbről, azonban a második csak egy kölcsönteló volt, nem tudom tovább használni.
Ennek helyébe szeretnék venni egy legalább hasonló szintet hozó mikrofont.
Mivel a felvételi körülmények sem megfelelőek, és nem is nagyközönségnek szánom, nem a soktízezres kategóriában szeretnék nézelődni, de sajnos nem értek hozzá, ezért kérném segítségeteket, esetleg tudtok adni nekem pár tippet, miféléket nézzek.
Ha megoldható lenne, egyenesen laptopba menne a mikrofon (esetleg telefonba), így van usb, usb-c és jack csatlakozóm.
Olyan 15-20 ezer forintnál többet nem szeretnék rá szánni, ha olcsóbb, az sosem baj, ellenben örülnék, ha Magyarországon is kapható termékről lenne szó.Előre is köszönöm a segítségeteket, minden jót kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Hegesztés topic
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GAMING / WORKING P (RTX3090 KINGPIN, I7 10700kf, ROG XII FORMULA, 32GB Dominator, 1000W Platinum...)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi