- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eendé
csendes tag
-
Eendé
csendes tag
Köszönöm szépen!
Az 1-es és 3-as között még vacillálok, az usb-c-s mikrofon szimpatikusabb egyelőre, pláne egy usb hosszabbító kábellel (gondolom lehetséges) meghosszabbítva, az asztali viszont úgy érzem többféleképpen felhasználható.. hmm, még gondolkodom rajtuk, köszönöm a válaszod! -
Eendé
csendes tag
Sziasztok!
Nem fogok meglepetést okozni, mikrofont keresek :D
Akusztikus/ klasszikus gitárzenét veszek fel, pusztán itthoni megtekintésre (aki zenél, találkozhatott már vele, hogy évek alatt sajnos sok jól begyakorolt zenét is el lehet felejteni, ha sokáig nem veszi elő az ember, én is így jártam egyetemi éveim alatt, ezért úgy gondoltam, felveszem magamnak a még megmaradt repertoárt, és bővítgetem, ha újat tanulok).
Eddig két okostelefonnal vettem fel, az egyik kamerázott, a másik pedig a hangot vette jobb szögből/ közelebbről, azonban a második csak egy kölcsönteló volt, nem tudom tovább használni.
Ennek helyébe szeretnék venni egy legalább hasonló szintet hozó mikrofont.
Mivel a felvételi körülmények sem megfelelőek, és nem is nagyközönségnek szánom, nem a soktízezres kategóriában szeretnék nézelődni, de sajnos nem értek hozzá, ezért kérném segítségeteket, esetleg tudtok adni nekem pár tippet, miféléket nézzek.
Ha megoldható lenne, egyenesen laptopba menne a mikrofon (esetleg telefonba), így van usb, usb-c és jack csatlakozóm.
Olyan 15-20 ezer forintnál többet nem szeretnék rá szánni, ha olcsóbb, az sosem baj, ellenben örülnék, ha Magyarországon is kapható termékről lenne szó.Előre is köszönöm a segítségeteket, minden jót kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory: Nikke
- ASUS routerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mesterséges intelligencia topik
- VMware
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest