Hirdetés
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eendé
csendes tag
Sziasztok!
Nem fogok meglepetést okozni, mikrofont keresek :D
Akusztikus/ klasszikus gitárzenét veszek fel, pusztán itthoni megtekintésre (aki zenél, találkozhatott már vele, hogy évek alatt sajnos sok jól begyakorolt zenét is el lehet felejteni, ha sokáig nem veszi elő az ember, én is így jártam egyetemi éveim alatt, ezért úgy gondoltam, felveszem magamnak a még megmaradt repertoárt, és bővítgetem, ha újat tanulok).
Eddig két okostelefonnal vettem fel, az egyik kamerázott, a másik pedig a hangot vette jobb szögből/ közelebbről, azonban a második csak egy kölcsönteló volt, nem tudom tovább használni.
Ennek helyébe szeretnék venni egy legalább hasonló szintet hozó mikrofont.
Mivel a felvételi körülmények sem megfelelőek, és nem is nagyközönségnek szánom, nem a soktízezres kategóriában szeretnék nézelődni, de sajnos nem értek hozzá, ezért kérném segítségeteket, esetleg tudtok adni nekem pár tippet, miféléket nézzek.
Ha megoldható lenne, egyenesen laptopba menne a mikrofon (esetleg telefonba), így van usb, usb-c és jack csatlakozóm.
Olyan 15-20 ezer forintnál többet nem szeretnék rá szánni, ha olcsóbb, az sosem baj, ellenben örülnék, ha Magyarországon is kapható termékről lenne szó.Előre is köszönöm a segítségeteket, minden jót kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ubuntu Linux
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen autót vegyek?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- További aktív témák...
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest