- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Trust GXT 232 mikrofonom van jelenleg. Van hozzá egy [link] ilyen állványom.
Az állványt szeretném megtartani, viszont keresnék a GXT 232 helyett egy olyan mikrofont aminek van egy gombnyomásra mute funkciója. Nem kell hangerő tekerő, csak az a lényeg hogy egy mozdulattal tudjak némítani (az sem hátrány ha van valami visszajelzés, hogy ne hagyjam úgy) .
Alapból nem kell hiperszuper minőségűnek lennie, a GXT 232 is bőven elegendő volt nekem, akár egy picit gyengébb is lehet ha van benne ilyen funkció.
Ha jack dugós az még jobb lenne, mert akkor hangkártyáról közvetlenül tudnám felvenni a hangot, nem kéne állandóan a képet meg a hangot is külön indítgatni. USB sem kizáró ok persze.
Játékokat szoktam felvenni baráti társaságnak, nem kell nagy streamer karrierre gondolni, bár ez a szettből gondolom kiderült.Tudnátok néhány alternatívát ajánlani, utána olvasgatnék, csak annyi féle van hogy nem tudom merre induljak el.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest