Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi16
őstag
Akármilyen rosszul van kialakítva azért valamilyen szinten "Be kéne férni a vonalak közé". Ha a vonalakon van a kerék nem érdekel. Viszon ez beállt és kész. Így kell egy autóval 2 helyet foglalni. Itthon ez a módi. Ilyen kocsival akárhol/akárhogyan meg lehet állni. (A képek szerint.)
Elhiszem, hogy szar a felfestés meg minden, de azért becélozhatta volna magát a vonalak közé...Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Bubu79
addikt
Hadd súgjak Neked valamit - az itthoni mozgássérültek nagy többsége annak is örül, ha egy rozzant négyütemű trabit tud magának venni, mert az állami támogatás majdhogynem zéró - munkát találniuk pedig majdhogynem lehetetlen... Ilyen, vagy ehhez hasonló autóról mégcsak álmodni sem mernek...
Egyébként - valóban, nem láttam még ilyen járgányt...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Szerintem tévedtek és azért állt középre, hogy mellé még elférjen két kerekesszékes autója is
Komolyan mondom az ilyen pofátlan tetvek autóját simán elszállíttatnám - megkockáztatom még az üzletközpontoknak is megérné saját lopósautót üzemeltetniük. Tudom, nincsen rá lehetőség, mert nincsen rá jogszabály ( talán nem is véletlenül )...
Bash: Kishazánkban nincsen semmilyen előírás arra vonatkozólag, hogy hogyan is nézzen ki egy mozgássérült parkoló, ezért sok helyen kijelölnek egy átlag parkolóhelyet és kész - arra nem gondolnak, hogy a sofőrnek ahhoz is hely kell, hogy át tudjon ülni a székébe...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
I_Am
veterán
Nem ígyis-úgyis. Eddig semmit nem intéztem el. Ezután már el fogom. Miért? Mert eddig nem érdekelt, hogy ha kifizetem, akkor valahova elfolyik. De most ha már 10-szer annyit látnék elfolyni, azt nem hagynám.
Van olyan adó amit 2-szer fizetünk ki és semmi látszata. Jogos lenne a kérdés, hogy akkor miért fizettetik ki velem? Szerintem jogos.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Integra
titán
én semmilyen változást nem várok és nem remélek.
nem vagyok büszke rá, egyszerűen megelégeltem, ennyi.
szerintem van különbség közte.
továbbra is az utolsó fillérig mindent leadózok és befizetek, nem dobom el a szemetet az utcán, nem parkolok tilosban és fogmosás közben sem folyatom a vizet.
tiszta korropt vagonos lettem, húha!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
tiv83us
veterán
Ezert imadom a lampatol-lampaig versenyzo rácsingolos barmokat. Ulok 2,5 tonnas Ford Econoline E3500-es Van-emben, allok a piros lampnanal, en iszogatom a Gatorade-t, a mexikoi kemeny csavo a tunkolt Civic-el elboget a kovetkezo lampaig ami termeszetesen piros lesz. En pedig begurulok vele a nagymama kocsival a lampanal, szopizva a teat :_
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Declare
őstag
Nem, ugyan úgy nem álltam be mögé mint a többi sem, nem kis idegeskedés árán sikerült megelőzni. Szal az ilyen tögymörgő teszetosza balfékek sokkal veszélyesebbek mint pl egy 130 al főúton közlekedő BMW.
Nekem is volt olyan hogy valahova mentem és túl jó időben voltam, nem akartam álló kocsiban üldögélni, ezért inkább lightos tempóban mentem, de arra figyeltem ha mögöttem jöttek és nem volt előzési lehetőség én is mentem 90es tempót, ha nem voltak mögöttem meg vissza lassítottam. Szerintem ezek olyan alapvető figyelmességek amihez igazán nem kéne elvárni 2-3diplomát.... -
deicide
veterán
a szóhasználat nem jó, fel lehet hajtani, csak nem szabad. Én kb 10 éve kerékpárral mentem Sopronból Bécsbe és valahol elnéztem egy táblát és elkezdtem feltekerni az A.. valamelyik autópályára, aztán dudáltak és mutogattak mire rájöttem, hogy ez nem az az út...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Integra
titán
-
Integra
titán
ehh
mondom, nem tudom hogy nálad mi kapható
ami itt kapható annak nem sok köze van ahhoz ami nálad kapható, érted
mutass ottani oldalakat, hogy egyáltalán honnan tudsz beszerezni, azt hittem hogy linkelsz gumi portálokat vagy valami...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dragonfx
veterán
jo de azok fékeztek, lasusltak egymásnak falnak ütközve..közel sme 300nál szakadt szét a lambo....a porsche egyben csak éppen hogy...
I_am>>ne vazzz te nem tudsz 300zal driftelni??..todkormáy teker kézifék......ne má....mingyá kiraklak a hungaring racedayről ....
#6480>>mekkora igazad van így van.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
ez az egy képmegtoldva a hülye feet-mértékkel....sry...ez nem ugrató csak egyszerű szintkülönbség emelkedő. Ettől persze repülhettek ennyit és szét is szakadhatott.
Dokar is leírta 200nál nincs az az autó ami nem szakad szét.Még a ti híres V8as hemitek is ripityára törne. Az hogy be voltka szíívva és még fékezni is elfelejtettek az az ő hibájuk...második életükben majd máskép cselekszenek."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
dragonfx
veterán
Ez egyáltalán nem így van, előttem szóló délceg úrimber is leírta hogy gyorsan is lehet szabályosan menno ergo az hogy én 50es táblába 80nal mek, nem jelenti azt hogy a pirosnál nem állók meg zebránál gyalogoso anyukát nem engedem át, kutyát elütöm, ..stb...
Miből gondolod hogy erre egy alap driver tapasztalattal nem képes? ..max. az nem képes aki agyilag visszamaradott megkárosult őket sajnálóm..+ van még jópár kivétel....
Tiv83>>sry de ez kicsit mellé ment az utcso mondatod...nagy ugrás a negatív semmi felé igen.[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
tiv83us
veterán
Foleg akkor erdekes, ha nincs meg kotelezo biztositasod sem, mert ha osszetorsz egy 80k dollaros Caddillac-et, akkor nemhogy csak azt fogod te perkalni, de a delikvens korhazi kezeleseinek koltsegeit, plusz az ebbol szarmazo penz veszteseg, ami ugye abbol fakad, hogy nem tud dolgozni...stb. Ha meg be is perel a lelkiserulesei...stb miatt, kb ott tartunk, hogy 120-150k, a hazad siman ramehet. Szal gyere ide es itt hajtsal gyorsan bizti nelkul
De nem peldalozok tovabb itt usaval, mert tudom hogy erre itt nagy ugras van...
-
Integra
titán
mi a baj azzal hogy tempósan megyek?
szeritnem semmi. notorikus gyorshajtó vagyok szerinted? akkor az vagyok. jobban alszol? hurrá. kezdesz már nagyon a vicc kategória lenni.
számtalanszor leírtam, hogy igencsak előzékeny és odafigyelő vagyok másokra, sőt azért is bosszant a helyzet, mert másokon ezt baromira nem látom.
lehet igenis tempós vezetésnél is észnél lenni és odafigyelni az autóstársakra.
neked ez nem fér bele a fejedbe, valszeg valami összeférhetetlenség van odabent, de ez hagy ne legyen az én bajom.
leírtam azt is hogy ha büntetnek büntetnek, nem fogok hadakozni ellene, nem itt van a baj.
leírtam hogy hol van a baj. te képtelen vagy kettőt meg kettőt összeadni és továbbra is azzal provokálsz hogy csak a gyorshajtás és mániákus száguldozó vagyok. ezzel magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt, engem próbálhatsz bármilyen formában lealázni, kevés vagy te hozzá.
amit én vitatok az egészben a te vesszőparipádtól most eltekintve az a totális koncepciótlanság, az átgondolatlanság. mert azért, hogy a rendszer valahogy normális kereketbe szoruljon vissza, megkeresték a legegyszerűbb módját annak, hogy hogy nem fogják megoldani a dolgot. mert ahhoz lusták és gyávák, hogy tényleges refromokat vezessenek be. ezt te nem vagy képes felfogni. hát ez megint a te bajod.
a gyorshajtás mindenhol, ismétlem lassan, hogy te is megértsd MINDENHOL ott van és ott lesz. nem itt van a legnagyobb gond. a gond ott van, hogy ha már gyorsabban mész mint a megengedett, akkor legalább tudj is hozzá és igenis mérd fel a helyzetet. az meg egyenesen nonsense hogy te honnan veszed azt, hogy én mindenol mindig gyorsan megyek. magad nevetteted ki megint csak.
te valami mindenható lehetsz vagy a gyurcsók józsi, nemtom.
továbbra is hagyhatnád ezt a jaj te szegény anyámasszonykatonája, csúnya gonosz integra személyeskedik, olvasd vissza magad, egész idáig provokáltál, mást se csináltál, továbbra se volt egy érdemi hozzászólásod, aztán úgy csinálsz mint ha te életedben semmit se szegtél volna meg. naja, csak max ülsz a szádon. ettől te nem vagy semmivel se jobb, hogy hirdeted ezt a kereszteslovag szart..
naiv vagy, ennyi....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dragonfx
veterán
pl 90 mérföldnél +25 az egész okés
115*1.6>> ..ennyit nekem az ottani keresettekkel megérne 360$...levett rendszámmal..... ..és ugye se tudnakmindneohl mérni.Bash>>hehe..az én rangomat nem veheti el senki
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
olvass már kötekedés helyett te szerencsétlen.
10x írtam le, hogy mi a bajom.
10x több valós és nyomós ér reális érvet hozhtam fel dolgok mellett amiket kifogásolok, te semmit, ennek ellenér te még mindig itt azt szajkózod hogy elrontják a játszóterem, meg mindenképpen próbálod rámerőltetni, hogy milyen felelőtlenül vezetek és mennyire nem vagyok másra tekintettel.
te már csak tudod, igaz? ne röhögtesd már ki magad jobban a kelleténél
aztán csodálkozol hogy bóhocnak tartalak.
jössz itt a nagy usa dumáddal, csak azt vagy képtelen felfogni, hogy mo NEM egyenlő az usa-val semmilyen téren. azt úgy csinálsz mintha.. aztán mégsem.. lol.
szóval ha valaki akkor pont nem én intézem el "ennyivel", hanem te.
mert te azon túl hogy itt pampogsz hogy az usa-ban hogy megy, semmi érdemit nem hoztál még össze. ezt kint tanítják tudatosan vagy csak tudat alatt butulsz már?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dragonfx
veterán
még itteni árakkal számolva is nevetséges.....360 a max. ez kerekítve 60e...vágod?..keresel hozzá 400k átszámolva.......itt mega büntetés 300k max. és keresel hozzá mondjuk 150k-t...vágod a különbséget?
Amugy a cnetrum pakrolási témából kiindulvavalszeg integra sorai igazak leszenek idővel..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
tiv83us
veterán
Kentucky-ban ha 30+-al tulleped a limitet, akkor racs moge is dughatnak. /Marmint, altalaban racs moge is dugnak par napra./
Csak hogy lassatok nem minden hely habostorta, van szarabb Magyarorszagnal is. Inkabb fizessetek, ha mar gyorsan mentek.
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
"hódolni"
Igaz, köszönöm, javítottam.
[ Módosította: Bash ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Integra
titán
ember, vedd már észre hogy itt nem azt büntetik hogy stop táblánál mi van!!!
mit nem értesz? itt a pénzkaszálás az első számú szempont, ezt fogd már fel, nem a morál javítása és az autós magatartás minmálisan normális szintre hozása.
tanulj már meg magyar fórumon magyarul beszélni, ez nálatok valami népbetegség vagy kivagyiságból fakad?
jegynekm büntető cédulának hívják ha már elfelejtetted....
és mi szart kezdjek az usával? kit érdekel?
teszek jelenleg rá, itt élek és nem ott...[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
-
Integra
titán
maradj már te kereszteslovag, te is csak itt nyomod a szar szentfazék dumát, ahelyett hogy minimálisan felfognád, hogy mi ebben a rendszerben a baj...
ennyi eszed viszont nincsen.
megjegyzem, nekem nincsen bajom a gyorshajtási büntetéssel, tizenx év alatt egyszer fizettem....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
fokukac
nagyúr
nem kell ahhoz nótorius száguldozónak lenni, hgoy hülyét kapj a magyar tábláktól. ha autókázgatnál kis hazánkban, és látnád, hogy hány országúton van csak úgy egy-egy 60-as tábla, meg 40-es, meg hány faluban raknak ki újabban a főútra 40-es és 30-as táblákat, hidd el, Te is elkezdenéd egy idő után ezeket ignorálni a józan ész határain belül.
nálam az ilyen "kintfelejtett" tábláknál az volt a szempont az elmúlt két évben, csak arra figyeltem, hogy a másfélszeres túllépés ne legyen meg, mert az jogsielvétel. értsd: ha egy 30-as táblánál 46-tal, egy 40-es táblánál 61-gyel mentél, az eddig is jogsielvétel volt.
Nem tudom, amúgy, az új szabályozásban egyszer sem szerepel a jogsielvétel. nem lesz? v
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
dragonfx
veterán
na látod ez akülönbség európa meg amerika között...itt 5ös bmw bőven elég bárkinek tágasag szempontjából még nagy is...neked meg kicsi....csakmondjuk a te kocsid eszik 15et ez mega felét, ha dízel...
Tiv>>ezt azé nem gondold komolyan?..hogy egy 10 illetve 20l itert fogyasztó autó ugyaolyna mértékben szennyezia környezetet?,..nem azt monbdom dupla annyira...de tuti jobban sokkal...
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
az a baj, h itthon a rendőrök nem hordanak itthon gumibotot vazelinnel, a helyi anális inzultusra gyorshajtókkal szemben...
tuti kevesebb lenne a gyorshajtó - bár, asszem egy réteget hamar kinevelne, aki lehet még élvezné is, dehát, hol nem?Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
parandroid
félisten
Egy háromlitereshez képest meglehetősen takarékos fogyasztási adatok.
Felénk egy hasonló méretű Minivan, mint ami neked van 1,9L és 2,5L közötti dízelmotorral megy általában, ami 6-8 literes fogyasztást jlent, ahogy dabadab is írta az imént. Viszont ez azt jelenti, hogy ezek a dögök az 50-60 literes tankjukkal olyan 600-700 km-t biztosan elmennek, jó esetben akár 900-at is.
Meglepett egyébként, hogy pont US-ben, ahol nagyobbak a távolságok, kevésbé figyelnek oda az autók által egy tank üzemanyaggal megtehető távolságokra. Persze tudom, jó a töltőállomásokkal való ellátottság, meg 3-4 óránként úgyis meg kell állni, és végülis az a 3-4 óra tartós 130 kmph tempónál pont 390-540km. Úgyhogy még az is lehet, hogy jól ki van ez találva.
Dragon: Írtam, hogy 8-8,5 körül van a budapesti fogyasztásom. Egyébként ahogy beszélgettünk a fővárosi kollégákkal, meg néztem a flotta fogyasztási adatait, a 10 liter budapesti viszonylatban is kirívó, még az 1,8-as benzines Vectráknak is 9 a normája, amit még a felső-közép vezetőknek is illik tartani.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- HP ProDesk 400 G4 DM
- Egyedi Gamer PC eladó! Ryzen 5 3600/GTX 1080/16GB RAM 3200MHZ/MSI B450/256GB SSD+500GB HDD
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest