Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amol
addikt
Komolyan mondom az ilyen pofátlan tetvek autóját simán elszállíttatnám
Én le is daráltatnám, legyen belőle roller. Surmókán gondosan figyelt arra, hogy ne nyissák rá a kocsijára az ajtót. Nem véletlen karcok viszont így igencsak esélyesek.Tegnap újfent rámdudált egy ezúttal lancsás paraszt mert jobbra kanyarodás közben átengedtem a zebrán az így kétszeresen is elsőbbségben lévő gyalogokat. Megdícsértem, sőt, az én Anyámat.
Hajógyári sziget, nagy játszótér: szinte mindig áll bent autó közvetlenül a játszótér mellett. Oda szabályosan nem lehet behajtani. Nekem úgy tűnt ugyanaz mint korábban, természetesen a tömegből egyből ki tudtam szúrni kié. Kicsit arrébb szokott még parkolni a gyalogúton behajtva egy terepjáró egy oroszul karattyoló csajjal, annak két gyerekével és a kutyájával aki összevissza rohangál a játszón a kisgyerekek közt és összeszarja azt. Megjegyzések hatástalanok.
-
Bash
őstag
Nyilván sosem láttál még ilyen járgányt.
Ezt a Q7-be nem lehet beépíteni a sliding door hiánya miatt, de egy fénykép alapján nem lehet tudni, hogy mi van belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest