- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
amol
addikt
Komolyan mondom az ilyen pofátlan tetvek autóját simán elszállíttatnám
Én le is daráltatnám, legyen belőle roller. Surmókán gondosan figyelt arra, hogy ne nyissák rá a kocsijára az ajtót. Nem véletlen karcok viszont így igencsak esélyesek.Tegnap újfent rámdudált egy ezúttal lancsás paraszt mert jobbra kanyarodás közben átengedtem a zebrán az így kétszeresen is elsőbbségben lévő gyalogokat. Megdícsértem, sőt, az én Anyámat.
Hajógyári sziget, nagy játszótér: szinte mindig áll bent autó közvetlenül a játszótér mellett. Oda szabályosan nem lehet behajtani. Nekem úgy tűnt ugyanaz mint korábban, természetesen a tömegből egyből ki tudtam szúrni kié. Kicsit arrébb szokott még parkolni a gyalogúton behajtva egy terepjáró egy oroszul karattyoló csajjal, annak két gyerekével és a kutyájával aki összevissza rohangál a játszón a kisgyerekek közt és összeszarja azt. Megjegyzések hatástalanok.
[ Szerkesztve ]
-
Bash
addikt
Nyilván sosem láttál még ilyen járgányt. Ezt a Q7-be nem lehet beépíteni a sliding door hiánya miatt, de egy fénykép alapján nem lehet tudni, hogy mi van belül.
http://bashtravel.com/
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- BestBuy topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Félkonfig: 5800x3D, 32gb 3200Mhz CL16, ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI), NZXT Kraken X63
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest