- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Lalikiraly: Derail Valley
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
quailstorm #45234 üzenetére
Én azt gondolnám, hogy az Uber nem csak szoftvert csinálta, hanem teli pakolta még rengeteg érzékelővel is. Ezért nem is gondolnám, hogy ugyan azokat az adatokat olvassa a két rendszer.
Továbbá nem tudom mit értesz az alatt, hogy két szoftver azonos területen tevékenykedik, abból gond lehet? Erre vannak a versenyhelyzetes, ütközésmentes, stb protokollok, de itt ez nem merült fel.
De mint írtam elég lett volna a Volvo vészfékező modulját nem kikapcsolni. Mondjuk végül megtaláltam miért történt:
The vehicle was factory equipped with several advanced driver assistance functions by the original manufacturer Volvo Cars, including a collision avoidance function with automatic emergency braking as well as functions for detecting driver alertness and road sign information. The Volvo functions are disabled only when the test vehicle is operated in computer control mode.
Tehát Volvo szoftvere átadta a teljes vezérlést az Uber szoftverének és az Uber szoftvere nem volt felkészülve rá, hogy legalább visszakapcsolja valahogy a Volvo védelmi rendszerét, ha már a sajátjukba nem bíznak meg. Ezt így lehet nem kellett volna kiküldeni, mert szerintem is első a biztonság, ha pedig pont a biztonsági rendszereket kikapcsolják, akkor a vezetőnek megmondani, hogy mindig figyeljen.
MasterMark: OK
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xbox Series X|S
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fűnyíró topik
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14s Gen2 Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
- ASUS TUF Gaming FX505DT
- ALKALMI VÉTEL : AORUS GAMER laptop /// 17" 2K 240 HZ /// i7 13700H /// 16GB DDR5 /// RTX 4070 8GB
- Huawei watch GT5
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest