Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gépötty
senior tag
válasz
Reaper #35700 üzenetére
Nekem az volt a legszebb, mikor haverommal önfeledten cigiztünk az iroda alatti járdán, előttünk a kocsim az út szélén párhuzamosan fellőtt parkolóban. Jön egy fószer, beáll elé, majd simán beletolat, és kicsit megtolja hátra. Aztán előremegy, és megint beletolat. Na akkor már bekopogtattam hozzá, hogy ennyi elég lesz, igazán abbahagyhatná. Teljes mértékben tudatában volt, hogy mit csinál, még majdnem neki állt feljebb, hogy nem lesz semmi baja ettől a kocsinak. Elképedt, amikor mondtam neki, hogy akkor most beindítom, és ha az automatában eltörte a P-állás reteszét, akkor jön nekem egy váltóval, plusz szerelés ugye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Tesla topik
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! MacBook Air M1 13" 2020 - M1 I 8GB I 256GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest