Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargazsul
tag
Emlékeim szerint a Toshiba laptopokon egy addon program rákérdez, hogy akarja-e az ember alvó állapotban tölteni a külső eszközöket. A MacBook mintha ezt natívan tudná.
Igen valószínűleg ez az eszköz messze stabilabb lesz, mintha egy sima asztali gép, amire fel kellett volna rakni a win8-at. Igazából a Win8-at ezekre találták ki. És ezeken az eszközökön hibátlanul működnek.
Azért a korlátozott wifi elérés üzenet kezd az agyamra menni... Most már végére járok ennek.
Egyébként az akksis üzemideje vmi eszméletlen. Nem gondoltam volna, hogy egy nem passzív hűtésű nem igazán tabletbe való HW ennyire jól gazdálkodjon az energiával.
Azért az nem mindig megy neki, hogy automatikusan váltogasson a kiegyensúlyozott és az energiatakarékos mód között. Mintha Microsoft-ék ezt az alapvető problémát XP óta képtelenek lennének megoldani...
Amit még mindig képtelen megoldani az a particionálás... Agyrém, hogy egy ilyen alapvető dolog, ilyen primitív funkció ennyire szarul működjön egy oprendszerben. Az OSX-ben azt csináltam, amit akartam. Nem kellett mindenféle 3rd party programmal hackelnem... Mindegy egy partíciót hagytam... Felhőbe mentek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA VI
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 94 % Akksi, MS4168
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest