Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
Gargazsul
üzenetére
utánanézek, de eszközkezelőben a power management fülön az USB-nél szerintem megoldható...bár speciális energiabeállítás van ezekben az alaplapokban, szóval lehet itt más a leányzó fekvése, de utánajárhatok, bár istenigazából nem létszükségletem nekem ez.
Korlátozott wifi eléréssel még nem találkoztam mondjuk, lehet szerencsés vagyok. Csak egy wifin használod vagy több wifin is ilyet proukált?
Akksis üzemidőt teljesen még nem mértem ki de 8 óra körül alakul nálam

A Power mode-ok közötti váltogatást hogy érted? Hol nézed? Most az kicsit nem tiszta nekem mire is gondolsz

Particionálás? Disk management tool, mint beépített eszköz nem jó Neked? Szabad területből csíphetsz le, csinálhatsz partíciókat...vagy másra gondolsz?
Amúgy annyira jó a OneDrive integráció és tegnap újabb fejlesztéseket jelentettek be, hogy minden fontos dolgom oda is szinkronizálva van. 1,3TB-on elférek még

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Óra topik
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest