Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Beleöntöttek valamit, és használták tovább, én szétszedtem, kitakarítottam, aztán szembesültem a hibával. Első blikkre, más baja nincs (csak a torka véres
), elvileg kábel csere megoldja, de ha netelántán az alaplapi csatlakozó is sérült a hatalmas hőhatás végett, no annak a cseréjét nem tudom bevállalni....Mai gépek beázás szempontjából eléggé vacakok, mert az ember a teljes áramtalanítást nem igazán tudja megoldani (azonnal) a beépített akkumulátorok végett. Pedig sok esetben egy alapos tisztítás nem okozna különösebb kárt a készülékben, ha azonnal lekapcsolnánk, és áramtalanítanánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Robotporszívók
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hollow Knight és Silksong
- További aktív témák...
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 10 WI-FI+Cellular 64GB Silver 100% (1év Garancia)
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), elvileg kábel csere megoldja, de ha netelántán az alaplapi csatlakozó is sérült a hatalmas hőhatás végett, no annak a cseréjét nem tudom bevállalni.