Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
legiaap
üzenetére
mert az a tablet változat. Olyan Office jár hozzá, online office-nak hívják, modern app még nincs megírva (iPadre és Droidra van, igen)
Ha sok üzemidő kell akkor Surface2 RT. Nem elsődlegesen tabletként kell Pro3-ra tekinteni

1. Olvastam a tesztben, hogy azért melegszik, de valaki itt írta, hogy nem vészes. Most akkor mi az igazság?
Az alapján ahogy én jelenleg használom az Air-t mire számítsak itt?
ha durván meghajtod jobb hátul, felül érezni a melegedést, de abszolút nem vészes. Normál használat mellett semmi nincs2. Ugyanez a helyzet a hűtéssel. Hallottam már mindent róla, hogy elavult technika, hogy zajos, valaki írta halk. Itt mi a helyzet?
Szintén annyi, hogy maxra játratott procival hallasz nagyon halk levegőpréselést, ha közel hajolsz hozzá...de semmi más nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- iPad 6. Gen. 32gb
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest