Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
Megtaláltam én is, de ez a készítő oldala lehet..
Virustotalon 43-ból két virusirtó ismerte fel.Remélem lesz rá megoldás a közeljövőben.
-
Osiris
őstag
Találkozott már valaki a ztetzerz.exe-vel a gépén? Nem tudom mi ez, de a fenti események óta (vírus bekapása és kiírtás) ez a ztetzerz.exe időnként összeomlik a gépemen. Jelenleg nyomozom, hogy mi lehet és, hogy kerülhetett ide.
-
Osiris
őstag
Közben kiderült, hogy a memóriában volt a vírus amit megtalált és valamiért nem tudta fájlhoz kötni. Minden boot után az a figyelmeztetés fogadott, hogy vírus van és mindig csak a memóriában található példányt irtotta ki. A teljes gép vizsgálat futtatása aztán megtalált 8 fertőzött fájlt a hdd-n, amiket ki is irtott. Azóta meg is szűnt a riasztás.
Egyébként a historyban is csak egy vírus név volt. Valahogy függetlenítette magát a tartalmazó fájltól a futó vírus. -
Osiris
őstag
Sziasztok!
A gépemen a Microsoft Security Essentials talált valami trójait, de csak a vírus típusát és nevét volt hajlandó elárulni, azt viszont nem tudom kideríteni, hogy miben találta, így most fogalmam sincs, hogy mit távolított el a gépemről. A karantén tartalmára is csak annyit mutat meg, hogy van benne egy xy trójai, de azt nem, hogy mi az. Meg lehet ez nézni valahol?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs