Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: Nóta állj!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Amazon Kindle JailBreak
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, nálam vegyes a körkép.
Defender van a saját laptopomon! Nekem tetszik amit csináltak vele és mivel nem ma kezdtem, nekem tökéletesen megfelel egyenlőre. Ha megunom, felteszek rá mást.
Itthon a feleségem gépén Emsisoft Antimalware van fent, mert neki a Yoga 2-es gépét az nem bántja.
Az asztali gépemen Kaspersky Internet Security van fent. Ott torrentezek, játszok időnként, stb.
A Húgom gépén pedig ESS 11 van fent.Nagyon jó lett az ESS11, de én valahogy jobban bízok egy EAM-ban, mint benne. De, ez az én szubjektív véleményem, ráadásul az Eset szokása minden szarra ami nem kártevő kategória bejeleznie. Nekem ez nem szimpi.
Az új Defender nagyon jó lett. Az én véleményem, hogy ha tudod a dolgod, akkor maradhat és Edge-ben bankolj! Ha nem bízol benne, akkor mehet fel más, de ebben nem tudok tanácsot adni.
Én nem vásárolok össze mindenféle adblock meg egyéb cuccokat.Remélem, minimálisan, de tudtam segíteni!
-
Misi 007
őstag
Gyakorlatilag semmi átírtak pár dolgot no meg kapott egy új skint ami szerintem rondább mint a 2.1-é.
Igazából nekem eddig is a béta volt fent szóval a Magyar nyelven kívül semmi extrát nem tapasztalok!
Remélem azért a real time védelem fejlődött valamit mert eddig hajlamos volt beengedni ezt azt.
Erre majd a jövőben a tesztek választ adnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- "Lopakodó" változatot kapott az MSI egyik AMD-s Tomahawk alaplapja
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest