Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
Misi 007
üzenetére
Igen Én is erröl beszéltem..Szerintem ezeket a dolgokat váltották kia müveletközpontos dologgal meg a modernes értesítéssel...Azt meg ne kérdezd miért ezt választották mert nem tudom

de van még pár tipp a windows defender "oksítására" ha már volt akkor elnézést..Hogyan változtassuk meg a Windows Defender frissítési gyakoriságát
Windows defender automatikus frissítés
Configure Windows Defender in Windows 8 and 8.1
az utolsó is kb ugyanazt a témát járja körül de kicsit másképp és angolul
remélem tudtam kicsit segíteni -
daimonion
senior tag
válasz
Misi 007
üzenetére
Nekem alapvetően az a bajom Win 8.1 alatt a Defenderrel, hogy kérdezés nélkül cselekszik és be se lehet állítani, hogy ne így tegyen.
ez így ebben a formában nem igaz amit írsz..mégpedig azért nem mert egyfelül ha valamit talál akkor egy bazi nagy szürke ablak felugrik a jobb felsö sarokban másfelöl pedig hanrm gyaklaltad le a müveletközpont zászlaját a tálcán akkor ott meg a PIROS X látható ...azt rákkantintasz és máris látod a dolgokat..mindig kiírja a müveletközpontban hogy gond van és mit tegyen...
Gondolom Te arra gondoltál, hogy az MSE ben meg volt adva kb 4 dolog hogy ha talál valamit mit csináljon..Na ezt oldották meg a müveletközponttal.. -
törölt tag
válasz
Misi 007
üzenetére
Minimalista dizájn ja

Metroba majd illeszkedjen

Elkészült a Microsoft Security Essentials 4.0
Itt le van írva, hogy nagyjából min csiszoltak.
-
törölt tag
válasz
Misi 007
üzenetére
De... szomszédom XP-zik, és használja is, Ő szólt, hogy van új MSE

Microsoft Security Essentials 4.0 GUI
Amúgy a GUI-nak a színvilága sokkal jobban tetszik, mint a 2.0 mono gyászos megjelenése

' héten belül három biztonsági szoftveremből is jelent meg új fő verzió, múlthéten az Agnitum Outpost Firewall PRO-ból - 2012.04.20-án - a 7.5.2 magyar verziója, ma a Microsoft Security Essentials 4.0, és szintén ma a Norton 19.7. 0.9-es verziója

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Konteó topic
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest