Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
Misi 007
üzenetére
Igen Én is erröl beszéltem..Szerintem ezeket a dolgokat váltották kia müveletközpontos dologgal meg a modernes értesítéssel...Azt meg ne kérdezd miért ezt választották mert nem tudom

de van még pár tipp a windows defender "oksítására" ha már volt akkor elnézést..Hogyan változtassuk meg a Windows Defender frissítési gyakoriságát
Windows defender automatikus frissítés
Configure Windows Defender in Windows 8 and 8.1
az utolsó is kb ugyanazt a témát járja körül de kicsit másképp és angolul
remélem tudtam kicsit segíteni -
daimonion
senior tag
válasz
Misi 007
üzenetére
Nekem alapvetően az a bajom Win 8.1 alatt a Defenderrel, hogy kérdezés nélkül cselekszik és be se lehet állítani, hogy ne így tegyen.
ez így ebben a formában nem igaz amit írsz..mégpedig azért nem mert egyfelül ha valamit talál akkor egy bazi nagy szürke ablak felugrik a jobb felsö sarokban másfelöl pedig hanrm gyaklaltad le a müveletközpont zászlaját a tálcán akkor ott meg a PIROS X látható ...azt rákkantintasz és máris látod a dolgokat..mindig kiírja a müveletközpontban hogy gond van és mit tegyen...
Gondolom Te arra gondoltál, hogy az MSE ben meg volt adva kb 4 dolog hogy ha talál valamit mit csináljon..Na ezt oldották meg a müveletközponttal.. -
törölt tag
válasz
Misi 007
üzenetére
Minimalista dizájn ja

Metroba majd illeszkedjen

Elkészült a Microsoft Security Essentials 4.0
Itt le van írva, hogy nagyjából min csiszoltak.
-
törölt tag
válasz
Misi 007
üzenetére
De... szomszédom XP-zik, és használja is, Ő szólt, hogy van új MSE

Microsoft Security Essentials 4.0 GUI
Amúgy a GUI-nak a színvilága sokkal jobban tetszik, mint a 2.0 mono gyászos megjelenése

' héten belül három biztonsági szoftveremből is jelent meg új fő verzió, múlthéten az Agnitum Outpost Firewall PRO-ból - 2012.04.20-án - a 7.5.2 magyar verziója, ma a Microsoft Security Essentials 4.0, és szintén ma a Norton 19.7. 0.9-es verziója

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fogyjunk le!
- Assetto Corsa EVO
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Villanyszerelés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest