Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, nálam vegyes a körkép.
Defender van a saját laptopomon! Nekem tetszik amit csináltak vele és mivel nem ma kezdtem, nekem tökéletesen megfelel egyenlőre. Ha megunom, felteszek rá mást.
Itthon a feleségem gépén Emsisoft Antimalware van fent, mert neki a Yoga 2-es gépét az nem bántja.
Az asztali gépemen Kaspersky Internet Security van fent. Ott torrentezek, játszok időnként, stb.
A Húgom gépén pedig ESS 11 van fent.Nagyon jó lett az ESS11, de én valahogy jobban bízok egy EAM-ban, mint benne. De, ez az én szubjektív véleményem, ráadásul az Eset szokása minden szarra ami nem kártevő kategória bejeleznie. Nekem ez nem szimpi.
Az új Defender nagyon jó lett. Az én véleményem, hogy ha tudod a dolgod, akkor maradhat és Edge-ben bankolj! Ha nem bízol benne, akkor mehet fel más, de ebben nem tudok tanácsot adni.
Én nem vásárolok össze mindenféle adblock meg egyéb cuccokat.Remélem, minimálisan, de tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs