Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
daimonion
senior tag
válasz
janos666
üzenetére
De ettől még ez szerintem botrányos, hogy nem lehet a GUI-n egyszerűen eljutni az ilyen alapvető beállításokig, hanem neten kell keresgélni / segítséget kérni.
Ne haragudj, hogy ellentmondok Neked, de mivel a Windows Defender szerves része az oprendszernek a gpedit.msc gyakorlatilag az a felület mint egy külső víruskergetőnek a saját GUI ja. Szerintem semmi botrány nincs benne, csak hát ugye az user nem ehhez van szokva.Hanem kap egy szeme elé tolt GUI-t ahol minden szir szart tud állítani. It meg ugye van egy felület ahol az éppen legfontosabbakat tudod állítani aztán ha "mélyebbre kotorásznál" akkor ott a csoport házirend.
Mondjuk igaz, hogy lehetne kicsit áttekinthetőbb a dolog de ha egyszer megszokod akkor marha egyszerűvé válik az életed és meglátod, hogy el fogsz veszni a beállítások tömkelegébe.
Goodspeed
Értem Én, hogy gőzgép de mi hajtja ?
Nálam jelenleg fenn van az opera, Firefox, Chrome , IE, és Edge és valahogy mindig az Edgénél kötök ki.Valahogy az áll "kézre"
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Hardcore café
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nálam jelenleg fenn van az opera, Firefox, Chrome , IE, és Edge és valahogy mindig az Edgénél kötök ki.Valahogy az áll "kézre"