Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
A legutolsó rendszerfrissítés után létrejött magától egy rendszergazda fiók is, nem tudom, hogy, természetesen rendszergazdai jogokkal, ugyanúgy mint ahogy az eredetileg használt fiók is az de ott sem engedi kapcsolgatni. Nem emlékszem, hogy lett volna feltelepítve bármilyen olyan program ami összefüggésbe hozható a dologgal. Többnyire az asszony használja a laptopot én pedig az asztali gépet, én kísérletezőbb típus vagyok a példának felhozott programra reagálva és megkockáztatom, hogy én magamnak az asztali gépre telepítettem hasonló progit, a laptopra szerintem nem, az asszony magától biztosan nem, nekem nem problémázik, az asszonynak igen.
Nem annyira lényeges valójában, nem nagyon szoktuk kapcsolgatni, csak feltűnt, hogy rendszergazdai joghoz van kötve miközben az vagyok, és ha nagyon más vírusirtót akarnék használni az úgy is kikapcsolja a Defendert.
Új hozzászólás Aktív témák
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Milyen széket vegyek?
- Filmvilág
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Végre kíméletesen fog bánni a CPU-val a Corsair méregdrága PC-je
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest