Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
Szia!
Fordítógyűrűből olyat kell venned, aminek az egyik fele m43 bajonettes, mint az obik hátulja. A másik fele pedig szűrőmenettel kell, hogy rendelkezzen, pont olyannal, mint a szűrők hátulja. A szűrőmenet mérete pedig egyezzen meg a felhasznált objektív szűrőmenetével. Leginkább e-bayen találsz ilyesmit. Olcsó lesz, gyors nem valószínű.
Arra figyelj, hogy elektronikus vezérlés nincs, azaz AF nem lesz, és a blendét sem tudod zárni. A fordított obis makrózáshoz emiatt leginkább régi manuális objektíveket érdemes használni.
A másik megoldás a közgyűrű, amit tudsz használni a váz saját obijaival is, még AF is lesz (bár a használhatósága azért elég korlátozott). Szintén ebayről lehet beszerezni, de ha még van itt eladó példánya valakinek, akkor biztos fog jelentkezni.
-
.mf
veterán
Egyáltalán nem szöszölős, csak nem találok rá jobb szót, hogy mire hasonlít. Valami puha textiljellegű. Talán a mű-kordbársony közelebb áll hozzá. Annyira nem mozgok otthonosan a textilek világában, hogy felteszem a kezem...
Gyere el a következő sörözésre és látod élőben. -
.mf
veterán
Mivel táskában szedtem rajta össze pár karcot, kopást, én azért vettem a tokot, s táskában már csak obikat és egyebeket tartok.
Nyűgjeinek egy részén lehet segíteni. Pl. az akku / memkártya résznél kivágni akár teljesen vagy kihajthatóra. Az lcd-t pedig olyan ritkán hajtogatom, hogy belefér. -
.mf
veterán
Nekem is egy sötétbarna V152 van, jóaz.
Szállítással volt 12 USD, azért ám várhatsz bőrt
Néhol oda is írják, hogy bőrhatású poliuretán. Az igazi bőr ennek a többszörösénél kezdődik. Belső oldalára valami puhább, plüss-jellegű textil van varrva.
Fél éve nyúzom, eddig semmi baja, esett már le benne a fgép, de semmi baja nem lett.
Vékony szűrő ajánlott az obira, vastaggal néha leugrasztja az obisapkát kinyitáskor ha az nem vízszintesen van rajta. Akku- vagy kártyacseréhez ki kell szedni belőle. Ha az lcd-t felfelé akarod hajtani, akkor ki kell kicsit lazítani. Vakuval kicsit passzentos. Ennyi a nyűgje. Ellenben olcsó, jól néz ki, és véd. Ja és ha féltokként használod, még a fogáson is javíthat. -
Studi
veterán
Apropó tatyó, van egy ilyenem feleslegesben, új állapotban, nem érdekel valakit?
Lowepro Rezo TLZ-10 -
erzol
őstag
Itt találsz hozzá.Szvsz nem nagyon van ennél olcsóbb. Megéri a 2-3 hét várakozást...
olympus epl3 leather case bag -
.mf
veterán
Ha mozgóképre vagy sorozatokra is használod, akkor érdemes egy gyorsabb kártya.
Ha csak fényképekre, akkor mindegy.Most fogok páraknak agyérgörcsöt okozni: én pl. a telefonokban / tabletekben már kinőtt 4-8GB-os microSD kártyákat hasznosítom itt újra adapterrel
Aztán amint betelt, elteszem archívba, hogy ne csak merevlemezen legyen. -
Studi
veterán
Tagsági 8e Ft, utána a kit 68e Ft, összesen 76e Ft. Tagsági nélkül a kit 80e Ft, amihaz kapsz amúgy 1 év tagságit automatikusan.
Egyetlen hátránya a tagságinak, hogy csak személyesen intézhető/használható. Ha viszont úgyis bemész a boltba, az a +5-6 perc regisztráció megér (nekem legalábbis) 4e Ft-ot. -
Mercutio_
félisten
Keress valakit akinek van prémium klub tagságira, arra 15% engedmény jár.
-
Mercutio_
félisten
A hivatalos gyártói honlapon ott van mint tartozék a FL-LM1 vaku
-
Lassú Víz
addikt
Szerintem aki nem ad hozzá az próbál nyerészkedni valami megbontott kiten. Az Olympus honlapján nincs vaku nélküli kit.
http://www.olympus.hu/site/hu/c/cameras/pen_cameras/pen_lite/e_pl3/e_pl3_kits_and_boxcontent.htmlKifutó termékről lévén szó egyre nehezebb lesz ezüstöt vagy bármilyet találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Néhol oda is írják, hogy bőrhatású poliuretán. Az igazi bőr ennek a többszörösénél kezdődik. Belső oldalára valami puhább, plüss-jellegű textil van varrva.
Aztán amint betelt, elteszem archívba, hogy ne csak merevlemezen legyen.