- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
CharlieFirpo #97577 üzenetére
Abszolut egyetertek veled, egy dolgot tennek meg hozza.
Ha gondolatban visszamegyunk az idoben mondjuk 10 evet, es korbenezunk, hogy akkor milyen kepek szulettek, akkor azt latjuk, hogy jok. Ha csak olyan jo kepet akarunk, amelyek mar akkor is jok, sot kivaloak voltak, akkor szinte mindegy, hogy milyen gepet veszunk. FF, MFT, vagy egy jobb telefon (+ optimalis fenyviszonyok a kis erzekelo miatt) barmelyik tulmutat a 10 evvel ezelotti tecnnologiai tudason.
Emiatt szerintem nincs rossz rendszer.
Termeszetesen van, hogy az ember rajon, hogy kategoriat kene valtani, vagy lefele vagy felfele, hiszen az elet zajlik, az igenyek valtoznak. Valakinek a minoseg fele, mert mondjuk uzletel a kepeivel, valakinek meg a sulycsokkentes fele, mert elkezd aktivabban turazni, es azt mondja, hogy max fel kilo mindenestul es punktum.
Rohadt jo eszkozeink vannak. Mindegyik az. Szerintem a leggyengebb lancszemek mi vagyunk a tortenetben. En legalabbis tutira az vagyok. Ciki, de nem csak a telefonom okosabb nalam, hanem meg a fenykepezogepem is. Ez van. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest