Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Annyiért én sem hagytam volna ki a Pana 42,5mm f1.7-et, jó objektív az is. De múlt hónapban elhoztam Speeedfire Oly 45mm 1.8-asát valamivel 50k felett. Hülyébben néz ki a G80-on, mint a Pana, de igazából letojom, maga az objektív pöpec. Ha erről váltok majd, akkor a Sigma 56mm f/1.4 lesz. Beltérhez mindkettő szűk, kültéren meg nem nagyon foglalkoztat a gyutáv eltérés.
-
Terapeuta
őstag
Én is szürkén vettem, féláron. A fényereje az egyetlen erőssége, és azért karcol végig, azt tegyük hozzá. 300k- ért semmiképp.
Viszont ilyen utazónak azért elég jó (szürke áron), leszámítva, hogy 12mm-en szerintem eléggé torzonborz. A másik vége felé azért egész jó.Én "is" 45/1.8-at vettem, és bár nem az én világom ez a gyutáv, nagyon szeretem, mert sosem hagy cserben. és szintén karcol már az elejétől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest