Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikrofon

veterán

válasz madgie #79451 üzenetére

nem kimosdani szeretnék, egyszerűen jó lenne ha azt olvasná a közönség, amit leírtam:

természetesen sem a reciprok szabály, sem a témának megfelelő záridő nem kerülhető el.
    De a kézremegés, vagy egy jelenlevő háziállat (aki fotózás közben a fotóssal "ismerkedik") esetén szerintem nagyon is jól jön a vázstabi...

ez volt, amit írtam rögtön a legelején. Ezzel támasztottam alá, hogy miért is ´ülyeség azt írni, hogy: Beltérben ..... a vázstabi felesleges.

Ebben sehol sincs, hogy a vázstabi, azért jó, mert nem mozdul be a gyerek, mert a vázstabi kimerevíti a mozgást. Egyszerűen nem olvastatok figyelmesen ezért rápörögtetek valamire, amit én NEM mondtam .... csak ti gondoltátok, hogy én azt írtam....

az FF miért szubjektív, mert ha van egy 7-14 PRO, 12-40 PRO, 40-150PRO+MC14 szett egy E-M1 MKII-vel, esetleg hozzá egy 25/1.2 megfejelve egy 12-100PRO -val, akkor ezt hogy hozod össz FF-ben. Minőség, még csak csak talán, de súly és pénzben, igen nagy lenne különbség. Emiatt teljesen szubjektív, hogy akkor jobb-e az FF vagy nem... Mindenki döntse el maga....

Igazából szerinte az a probléma, hogy mindenki megmondja, vagyis meg akarja mondani a tuti, ez jó ez meg kifejezetten sz´r. Sokkal helyesebb lenne, ha felvonulnának a pro és kontra érvek, aztán az alapján majd mindenki eldönti neki mi mire jó, mi mit ér meg....

• Parci

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz madgie #79451 üzenetére

egyrészt, ott a smiley, de annyira agyadra ment már minden, hogy nem is látod

másrészt, a távmérőst én is távmérősként fogom, ezért szar nagy zoomokkal. de abban igazad van, hogy ez is tényfaktum, nem is másért írtam, csak a smiley-ért

biztos morci vagy, mert azt írta a zinternet, hogy a nikon jpg a jobb :DDD

Új hozzászólás Aktív témák