Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sideburns
aktív tag
válasz
Nippon
üzenetére
Ne használj etanolt szenzortisztításra. Szerezz izopropilt alkoholt, minél tisztábbat, gyógyszertárban nem fogsz kapni. Én neten vettem izopropanolt, de valószínűleg vegyszerboltból is be lehet szerezni.
Attól, hogy mindkettő alkohol és ugyanúgy néz ki, még teljesen más anyagok. (Lásd még: miért nem iszunk metanolt.) -
MrChris
nagyúr
válasz
Nippon
üzenetére
Budakeszi Angyal patikában ~2008-ban
vettem 96%-os alkoholt 100gr-ot. Recept nélkül. Azzal takarítottam a GH2 szenzorát, vagyis azt az üveglapot, mert állítólag az van előtte. Ami fő szmötyi volt rajta olyan volt mint ha lakkpermet lenne végül már kapartam, vakartam amennyire a fülpálcával lehetett és lejött. Nem lett semmi baja, viszont a szenzorstabis már talán más eset, de ott se hiszem hogy nagyon számítana hogy 96 vagy 70%-os mert desztillált vízzel lehet higítva. Fertőtlenítésre meg a 70%-os jobb, majd ha lesz babátok nem vész kárba
a nagyobb vagy kisebb kevésbé fertőtlenít.
Hívogasd fel sorba a gyógyszertárakat. De ha 1L kell van ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vettem 96%-os alkoholt 100gr-ot. Recept nélkül. Azzal takarítottam a GH2 szenzorát, vagyis azt az üveglapot, mert állítólag az van előtte. Ami fő szmötyi volt rajta olyan volt mint ha lakkpermet lenne végül már kapartam, vakartam amennyire a fülpálcával lehetett és lejött. Nem lett semmi baja, viszont a szenzorstabis már talán más eset, de ott se hiszem hogy nagyon számítana hogy 96 vagy 70%-os mert desztillált vízzel lehet higítva. Fertőtlenítésre meg a 70%-os jobb, majd ha lesz babátok nem vész kárba