Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haugland
aktív tag
válasz
MrChris
üzenetére
Huhh, a kérdés jó... tavaly nyáron mikor megvettem a gépet, akkor feltettem azt a programot ami megnyitja a G6-al készült RAW fájlokat.
Azóta most fotóztam először raw-ban
(Már látom magam előtt mindenki megvető pillantását és a gondolatot, hogy mit keres itt ez a színtévesztő, aki ráadásul csak a jpg-t köpködi a géppel...
)Igazából csak az az alkalmazás kellene amivel a legjobban lehet kezelni a G6 raw-okat. Ha ez nem a gyári lemezen levő alkalmazás, akkor csak a neve kellene ha TE/TI mást ajánlotok... (esetleg ingyenes alternatívákat is megnézek majd a 7végén)
A NAS-os dolog meg hasonlóképpen műxik, mintha egy merevlemezt látnál a gépedben. (Fizikailag több meghajtót tartalmaz, de csak 1 meghajtóként kezelem őket)
Lehet, hogy ott a baj, hogy én sem védem jelszóval ezt a meghajtót és azért nem műxik?
Majd kipróbálom!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)